06.08.2023  |  Topptur 2024

Legg alpeturen til Sognefjorden, Troms eller Lofoten!

Bli med oss en langhelg kommende skisesong til Sognefjorden, Sommarøy i Troms eller Svolvær i Lofoten! Tre unike destinasjoner som kan oppleves i 2024.

For nybegynnere til erfarne skikjørere

Kom alene, med partneren, vennegjengen eller kollegaene. Vi tilrettelegger for nybegynnere og erfarne skikjørere, og tilbyr skiutleie for de som ikke har eget utstyr. Bli inspirert her!

Sognefjorden - 15.-18. februar

Sognefjordens fantastiske fjellområder er snøsikkert tidlig på sesongen. Legg en langhelg til til Vestlandets toppturmekka, og opplev vakker natur og fet skikjøring fra fjell til fjære, med base på sjarmerende Nes Gard. Et fantastisk utgangspunkt for varierte turer, med varierte turmuligheter i Hurrungane, Jostedalen og Sogndalsdalen, spektakulær beliggenhet, lokale matopplvelser og unike omgivelser! Og her blir det afterski på låven og silent disco for de som vil teste det!

LES MER

Sommarøy, Troms - 11.-14. april

Bli med til vakre Sommarøy utenfor Tromsø på en annerledes toppturhelg i 2024. Det blir skikjøring fra fjell til fjære i områdene rundt Kvaløya, Ersfjorden og Senja – en annerledes alpetur med innslag av øyhopping i de vakre farvannene i Troms! 

LES MER

Svolvær, Lofoten - 4.-7. april

Bli med på toppturer i Norges vakreste øyrike Lofoten, og bo i hjertet av det arktiske nord og Nord-Norges kuleste fiskevær, Svolvær. Med base på Svinøya rorbuer opplever du skimagi fra fjell til fjære, lokalmat i autentiske omgivelser og spektakulære fjellturer!

LES MER

Sertifiserte guider

Sikkerhet kommer alltid først, og våre guider er sertifiserte tindevegledere og erfarne fjellførere som sørger for trygge toppturopplevelser med best mulig skikjøring, utsikt og en herlig toppturopplevelse i alpine omgivelser.

Les mer her

Lokale matopplevelser og afterski

Enten du vil oppleve Sognefjorden, Sommarøy eller Svolvær. Alle tre steder byr på håndplukkede lokale råvarer og matopplevelser i autentiske omgivelser. Peiskos, fjordutsikt fra frokostbordet og sosial og hyggelig afterski.

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.