Om oss

Norwegian Adventure Company

Vi skaper dager du husker – resten av livet.

Norwegian Adventure Company (NAC) er et opplevelse- og explorer cruiseselskap med kontorer i Oslo og Lofoten. NAC ble startet av Nina Kristine Madsen-Geelmuyden og Fredrik Geelmuyden i 2012.
i 2021 fusjonerte NAC med Event Group. NAC har base i Svolvær og vi kjenner øyriket og Nord - Norge som vår egen bukselomme. Vi har over 15 års erfaring med opplevelsesturisme og stiller med lokalt vertskap på alle våre turer som er skreddersydd.

Vi utvikler og produserer våre egne opplevelsekonsepter i det arktiske Nord-Norge som kombinerer:

  • Fantastisk natur

  • Skreddersydde opplevelser

  • Lokal kultur & historie

  • Kulinariske opplevelser fra regionen

  • Sosial arena

Vi tilrettelegger for at mennesker med samme interesser og lidenskap finner sammen på tvers av alder og kjønn, og er inkluderende og sosiale arenaer, hvor vi sammen med våre gjester skaper minnerike opplevelser og dager du husker – for alltid.

Vertskap

i NAC

Jim Eide – Norwegian Adventure Company

Jim Eide

Dalig leder / medeier

Jim er fra Helgeland, men har bodd i Lofoten de siste femten årene. Han har drevet med opplevelsesturisme i Nord-Norge i over 20 år. Jim er daglig leder i selskapet og har base i Svolvær, og er en del av vårt lokale vertskap som sikrer at du får minnerike opplevelser som du husker resten av livet. Han er aktiv på ski, sykkel og i fjellene i verdens vakreste øyrike, og har et brennende hjerte for nordnorsk kystkultur, som han formidler på en unik måte.

Fredrik Geelmyuden – Norwegian Adventure Company

Fredrik Geelmyuden

Forretningsutvikling / medeier

Fredrik er fra Oslo men har hjertet sitt i nord. Han har drevet med opplevelsesturisme og explorer cruise siden 2002, og er en lidenskapelig skikjører, klatrer, og windsurfer, som har forelsket seg i Nord-Norge og hva region har å by på av naturgitte opplevelser og kultur. Fredrik har base ved vårt Oslo kontor, og er ansvarlig for forretnings- og produktutvikling samt internasjonalt salg.

Nina Kristine Madsen - Geelmuyden – Norwegian Adventure Company

Nina Kristine Madsen - Geelmuyden

Partner/ medeier, Kommunikasjon og bærekraft

Nina Kristine kommer fra Bodø, har hjertet i nord, men bor i sør. Hun elsker skikjøring, fjellturer, vinterbading, windsurfing og det meste som handler om å være ute. Nina Kristine er medeier i NAC og er ansvarlig for kommunikasjon, bærekraft og samfunnsansvar. Hun har lang erfaring fra norsk næringsliv og har jobbet som kommunikasjonsdirektør tidligere i Astrup Fearnley og Bulk Infrastructure. Hun har også jobbet åtte år i Olje- og energidepartementet med fokus på letepolitikk og nordområdene.

Isabella Einarsen – Norwegian Adventure Company

Isabella Einarsen

Senior Prosjekt leder

Isabella er født og oppvokst i Lofoten. Bakgrunn og flere år innenfor salg- og markedsføring. Hun er en toppturentusiast med stor lidenskap for Nord - Norge og det unike hver destinasjon har å by på. Har ansvar for markedsføring, inspirasjon og er en del av det lokale vertskapet du møter på våre destinasjoner.

Magnus Christoffer Gundrosen – Norwegian Adventure Company

Magnus Christoffer Gundrosen

Sales Manager/ Salgssjef

Magnus Christoffer er bosatt i Oslo, men har sin kjærlighet til Nord-Norge. Bakgrunn og flere år innen salg- og ledelse. Han er en friluftsentusiast med stor lidenskap for eventyr og opplevelser til vårt fantastiske nord. Han er en allrounder som digger ski, fiske og toppturer – sommer og vinter. Magnus har base ved vårt Oslo kontor, og er ansvarlig for selskapets salgsvirksomhet, nasjonalt og internasjonalt.

Mathilde Sætre – Norwegian Adventure Company

Mathilde Sætre

Prosjektleder

Mathilde har bodd og jobbet i Lofoten siden 2018, og elsker alt livet i Nord har å by på. Har i mange år jobbet med fotografi, service og innholds kommunikasjon. Som selvutnevnt ferieplanlegger, guide og opplevelses junkie vet hun hva som behøves for å skape uforglemmelige turer og opplevelser for de rundt seg. Hun jobber som prosjektleder og er en del av det lokale vertskapet i Nord.

Gorm Gunleiksrud – Norwegian Adventure Company

Gorm Gunleiksrud

Daglig leder / medeier / IFMGA i Norwegian Adventure Guides

Gorm leder vårt guideselskap, er ansvarlig for vårt nettverk av guider, samt sikkerheten på Norwegian Adventure Companys explorer cruise operasjoner. Han er sertifisert tindevegleder IFMGA gjennom Nortind, og har lang erfaring fra profesjonell guiding, skredopplæring og kursing både i forsvaret og som fjellfører.

Norwegian Adventure Guides  – Norwegian Adventure Company

Norwegian Adventure Guides

Norwegian Adventure Guides (NAG) er et profesjonelt guideselskap og datterselskap av Norwegian Adventure Group. Selskapet har et nettverk av nærmere 40 sertifiserte tindevegledere fra inn- og utland, og driver med guiding i fjell, utdanning og føring på snø, fjell og is. Blant våre guider har vi også sertifiserte stisykkelguider og naturguider fra Universitetet i Tromsø. NAG jobber med utgangspunkt i Nord-Norge og har hovedfokus på områdene mellom Helgeland og Svalbard, men kan tilby guiding og skreddersøm av turer over hele Norge

Norwegian Adventure Guides

Creating days to remember er vår visjon i Norwegian Adventure Company. – Norwegian Adventure Company
Creating days to remember er vår visjon i Norwegian Adventure Company.
Norwegian Adventure Company

8 gode grunner til å velge Norwegian Adventure Company

Norwegian Adventure Company

Vi kjenner Nord-Norge

Vi har over 15 års erfaring innen opplevelsesturisme og har lokal forankring!

Norwegian Adventure Company

Helhetlige opplevelser

Vi har mulighet til å skreddersy unike opplevelser som ivaretar logistikk, transport, overnatting og gode matopplevelser sammen med det viktigste; selve turen.

Norwegian Adventure Company

Utenfor turistløypa

Det finnes mange uoppdagede og urørte områder i nord. Med lokal forankring vet vi hvor!

Norwegian Adventure Company

Små grupper og sertifiserte guider

Gå på tur i små små grupper. Vi tilrettelegger både for nybegynnere, trenede- og erfarne turfolk.

Norwegian Adventure Company

Kvalitet og kunnskap

Vi har lang fartstid og gode referanser. God kunnskap og lokalt vertskap på hver destinasjon som kvalitetssikret hvert ledd i turen.

Norwegian Adventure Company

Boutique overnatting

Vi tilrettelegger for helhetlige opplevelser og tilbyr unike turer og boutique overnatting ved mange av våre destinasjoner.

Norwegian Adventure Company

Lokale matopplevelser

Vi ønsker at du skal oppleve det beste regionen har å by på, også på tallerken, og kjenner gode spisesteder eller tilbyr matopplevelser fra Arctic Adventure Cuisine.

Norwegian Adventure Company

Bli bergtatt

Nord-Norge er en unik destinasjon med fantastiske muligheter for en tur under nordlyset vinterstid eller i midnattsol sommerstid. Bli bergtatt!

Proud sponsors

Chaqwa – Norwegian Adventure Company partner
Coca Cola – Norwegian Adventure Company partner
Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.