Om oss

Norwegian Adventure Company

Vi skaper dager du husker – resten av livet.

Norwegian Adventure Company (NAC) er et opplevelse- og explorer cruiseselskap med kontorer i Oslo og Lofoten. NAC ble startet av Nina Kristine Madsen-Geelmuyden og Fredrik Geelmuyden i 2012.
i 2021 fusjonerte NAC med Event Group. NAC har base i Svolvær og vi kjenner øyriket og Nord - Norge som vår egen bukselomme. Vi har over 15 års erfaring med opplevelsesturisme og stiller med lokalt vertskap på alle våre turer som er skreddersydd.

Vi utvikler og produserer våre egne opplevelsekonsepter i det arktiske det arktiske nord og Nord-Norge som kombinerer:

 • Fantastisk natur

 • Skreddersydde opplevelser

 • Lokal kultur & historie

 • Kulinariske opplevelser fra regionen

 • Sosial arena

Vi tilrettelegger for at mennesker med samme interesser og lidenskap finner sammen på tvers av alder og kjønn, og er inkluderende og sosiale arenaer, hvor vi sammen med våre gjester skaper minnerike opplevelser og dager du husker – for alltid.

NAC som DMC og Incoming – Norwegian Adventure Company

NAC som DMC og Incoming

 • NAC er spesialist på det arktiske nord og Kyst-Norge

 • NAC er en lokal DMC og Incoming operatør som pakketerer og skreddersyr opplevelser.

 • NAC er et lokalt forankret Opplevelse- og cruiseselskap, spesialister på å skape bærekraftige opplevelser i det arktiske nord og Kyst-Norge for grupper, privatpersoner og bedrifter nasjonalt og internasjonalt.

 • Kunder: Bedriftsmarkedet (MICE – meetings, incentives, conferences, events), private grupper og FIT, ferie- og fritidsmarkedet.

 • NAC er lokalisert med hovedkontor Svolvær, i Lofoten og salgskontor i Oslo.

 • Medlem av Visit Bodø/ Reisegarantifondet. Støttet av Innovasjon Norge Nordland.

Hvorfor samarbeide med NAC? – Norwegian Adventure Company

Hvorfor samarbeide med NAC?

 1. NAC er spesialist på det arktiske nord og Kyst-Norge; Bodø & Salten, Lofoten, Vesterålen, Svalbard, Trondheim, Tromsø, Bergen og Oslo.

 2. En lokal DMC, med solid kunnskap om hva som er hot & not; destinasjoner, overnatting, kultur, kulinarisk, aktiviteter og naturopplevelser.

 3. Vi har forpliktet oss til å støtte opp under et ansvarlig og bærekraftig reiseliv.

 4. NAC leverer nøkkelferdige opplevelser, arrangementer og events, prosjektledelse og kvalitetssikring fra A-Å.

 5. Er ett kontaktpunkt for gjestene.

 6. Jobber aktivt med vertskapsrollen.

 7. 15 års erfaring på MICE/ FIT.

 8. Kundereferanser – vi har mange referansecase å vise til som varierer i størrelse, lokasjoner og innhold. Spør oss!

 9. Har en rekke ferdig utviklede programmer for MICE og FIT/ leisure, som øker effektivitet og responstid.

 10. Solid base med fornøyde gjester!

Vertskap

i NAC

Oda Marie Buraas – Norwegian Adventure Company

Oda Marie Buraas

Daglig leder/Managing Director

Med en stor forkjærlighet for høye tinder, voldsom natur og nye mennesker har hennes kjærlighet til Lofoten og store deler av det arktiske nord og Nord-Norge nådd stadig nye høyder siden. Hun har sin utdanning fra Forsvaret, og har gjennom åtte år ervervet gode erfaringer innen operativ ledelse og logistikk. Oda mener at de beste opplevelsene må ta utgangspunkt i ditt formål og ønske med turen, for så å skreddersy din unike pakke. Ambisjon er å alltid levere litt bedre, slik at du får oppleve det aller råeste av våre fantastiske destinasjoner. Oda brenner for bærekraft og ansvarlig ressursforvaltning. Dette ønsker hun å kombinere i rollen som Daglig leder, i rammen av vårt lokale vertskap i nord.

Marte S. Wergeland – Norwegian Adventure Company

Marte S. Wergeland

Prosjektleder

Marte er oppvokst i Oslo, men etter flerfoldige eventyr de siste årene, eksisterer det ingen tvil om at Marte elsker det arktiske nord og Nord-Norge. Det er fjellene og folkene, samt de uante mulighetene ved å kombinere de to som har trigget henne. Marte har 10 års erfaring fra Forsvaret, med hovedtyngde innen fagfeltene logistikk og ledelse. Med militær presisjon finspisser hun din opplevelse, slik at du kan nyte det beste det arktiske nord og Nord-Norge har å by på, med det lille ekstra. Som prosjektleder vil Marte bidra inn i lokalt vertskap, og samtidig jobbe for utvikling og samarbeid med andre aktører i bransjen.

Nina Kristine Madsen - Geelmuyden – Norwegian Adventure Company

Nina Kristine Madsen - Geelmuyden

Partner/ medeier, Kommunikasjon og bærekraft

Nina Kristine kommer fra Bodø, har hjertet i nord, men bor i sør. Hun elsker skikjøring, fjellturer, vinterbading, windsurfing og det meste som handler om å være ute. Nina Kristine er medeier i NAC og er ansvarlig for kommunikasjon, bærekraft og samfunnsansvar. Hun har lang erfaring fra norsk næringsliv og har jobbet som kommunikasjonsdirektør tidligere i Astrup Fearnley og Bulk Infrastructure. Hun har også lang erfaring fra Olje- og energidepartementet med fokus på letepolitikk og nordområdene.

Fredrik Geelmyuden – Norwegian Adventure Company

Fredrik Geelmyuden

Forretningsutvikling / medeier

Fredrik er fra Oslo men har hjertet sitt i nord. Han har drevet med opplevelsesturisme og explorer cruise siden 2002, og er en lidenskapelig skikjører, klatrer, og windsurfer, som har forelsket seg i det arktiske nord og Nord-Norge og hva region har å by på av naturgitte opplevelser og kultur. Fredrik har base ved vårt Oslo kontor, og er ansvarlig for forretnings- og produktutvikling samt internasjonalt salg.

Amund Rangøy – Norwegian Adventure Company

Amund Rangøy

Salgsstøtte/ produksjon

Amund har vokst opp i Arendal og bor nå i Oslo mens han studerer reiselivsledelse og opplevelsesutvikling. Han brukte konfirmasjonspengene på fallskjermlappen og fikk levd ut luftsportdrømmen til fulle på Voss Folkehøgskule i 2018/19. Han elsker fallskjermhopping, vindtunneler og å reise, både til utlandet og i Norge. Han ser frem til en aktiv og spennende fremtid i reiselivsbransjen.

Marina Elvaker – Norwegian Adventure Company

Marina Elvaker

Digital markedsfører - deltid

Marina Elvaker studerer Media og kommunikasjon i Oslo. Hun er oppvokst på Bleik, Andøya i Vesterålen, og med fjellene som nærmeste nabo har gjort at Marina er ekstra glad i alt som gjør at pulsen går opp og at adrenalinet kicker inn. Hun har drevet med alt fra fotball til ridning og terrengløp, men trives best ute på fjellturer med fantastisk utsikt. I NAC jobber hun strategisk og operativt med sosiale medier og kampanjer.

Norwegian Adventure Guides – Norwegian Adventure Company

Norwegian Adventure Guides

Norwegian Adventure Guides (NAG) er et profesjonelt guideselskap og datterselskap av Norwegian Adventure Group. Selskapet har et nettverk av nærmere 40 sertifiserte tindevegledere fra inn- og utland, og driver med guiding i fjell, utdanning og føring på snø, fjell og is. Blant våre guider har vi også sertifiserte stisykkelguider og naturguider fra Universitetet i Tromsø. NAG jobber med utgangspunkt i det arktiske nord og Nord-Norge og har hovedfokus på områdene mellom Helgeland og Svalbard, men kan tilby guiding og skreddersøm av turer over hele Norge

Norwegian Adventure Guides

Creating days to remember er vår visjon i Norwegian Adventure Company. – Norwegian Adventure Company
Creating days to remember er vår visjon i Norwegian Adventure Company.
Norwegian Adventure Company

8 gode grunner til å velge Norwegian Adventure Company

Norwegian Adventure Company

Vi kjenner det arktiske nord og Nord-Norge

Vi har over 15 års erfaring innen opplevelsesturisme og har lokal forankring!

Norwegian Adventure Company

Helhetlige opplevelser

Vi har mulighet til å skreddersy unike opplevelser som ivaretar logistikk, transport, overnatting og gode matopplevelser sammen med det viktigste; selve turen.

Norwegian Adventure Company

Utenfor turistløypa

Det finnes mange uoppdagede og urørte områder i nord. Med lokal forankring vet vi hvor!

Norwegian Adventure Company

Små grupper og sertifiserte guider

Gå på tur i små små grupper. Vi tilrettelegger både for nybegynnere, trenede- og erfarne turfolk.

Norwegian Adventure Company

Kvalitet og kunnskap

Vi har lang fartstid og gode referanser. God kunnskap og lokalt vertskap på hver destinasjon som kvalitetssikret hvert ledd i turen.

Norwegian Adventure Company

Boutique overnatting

Vi tilrettelegger for helhetlige opplevelser og tilbyr unike turer og boutique overnatting ved mange av våre destinasjoner.

Norwegian Adventure Company

Lokale matopplevelser

Vi ønsker at du skal oppleve det beste regionen har å by på, også på tallerken, og kjenner gode spisesteder eller tilbyr matopplevelser fra Arctic Adventure Cuisine.

Norwegian Adventure Company

Bli bergtatt

det arktiske nord og Nord-Norge er en unik destinasjon med fantastiske muligheter for en tur under nordlyset vinterstid eller i midnattsol sommerstid. Bli bergtatt!

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.