Samfunnsansvar & bærekraft

Små grupper og bærekraftige opplevelser i nord.

Bærekraftige opplevelser

Vi er opptatt av å skape bærekraftige opplevelser i samspill med lokalmiljø, naturen og sammen med våre samarbeidspartnere. Vi har fem fokusområder: Opplevelsen, råvarene, lokalsamfunnet rundt hver destinasjon, samt gjester og samarbeidspartnere.

eco-tourism-sustainability-baerekraft-ekoturisme-norway-norwegian-adventure-company-01.jpg – Norwegian Adventure Company
eco-tourism-sustainability-baerekraft-ekoturisme-norway-norwegian-adventure-company-06.jpg – Norwegian Adventure Company
eco-tourism-sustainability-baerekraft-ekoturisme-norway-norwegian-adventure-company-07.jpg – Norwegian Adventure Company

Vår visjon er å være med på å ta vare på våre lokalsamfunn, samfunnet generelt og miljøet vårt. Siden starten i 2012 har vi benyttet lokale leverandører enten det gjelder innkjøp av transporttjenester, kjøp av lokale råvarer, kjøp av guidetjenester og samarbeid med lokale overnattingssteder på ulike destinasjoner. Vi bidrar til positive ringvirkninger lokalt.

Vår vei mot bærekraftige opplevelser begynner det med en erkjennelse av at vi gjennom våre operasjoner og aktiviteter har et ansvar. Derfor er vi opptatt av etiske, økonomiske og miljømessige forhold som berører våre aktiviteter. Eksempelvis skal alle hovedelementer i menyen og råvarene i maten være lokalt produsert på en måte som bidrar til et landbruk og en matproduksjon basert på bærekraft.

"Vi skaper helhetlige opplevelser i nord.

Hva gjør vi?

Norwegian Adventure Company

Smaken av et sted

Vi i Norwegian Adventure Company er opptatt av å fremme lokal kultur, tradisjoner og råvarer fra regionene vi opererer i. Vi oppfordrer våre gjester til å prøve lokale, kortreiste delikatesser og drikke. Fiske sin egen fisk, eller få den tilberedt av prisbelønte kokker. Vi fremmer lokale råvareleverandører og kjøper lokalt gjennom matopplevelsen Arctic Adventure Cuisine.

Norwegian Adventure Company

Støtter lokalsamfunnet

Ved å stimulere gjestene til å smake på kortreiste delikatesser, unikt håndverk og lokale opplevelser med lavt miljøavtrykk, er vi og gjestene med på å gjøre et reisemål til et bedre sted både å bo og besøke.

Norwegian Adventure Company

Utenfor turistløypa

Vi stimulerer og tilrettelegger for turer til flotte og litt mer ukjente steder utenfor turistløypa. I praksis har NAC utviklet ruter og konsepter som går på steder som ofte er et stykke unna de største turist tråkkene.

Norwegian Adventure Company

Langsiktig perspektiv

Vi er opptatt av å være levedyktige og konkurransedyktige i et langsiktig perspektiv. Dette skal være synlig i våre relasjoner og interaksjon med lokalmiljø, gjester, naturen og sammen med våre samarbeidspartnere.

Norwegian Adventure Company

Bevaring av natur, kultur og miljø

Gjennom våre opplevelser forsøker NAC å bidra til å ivareta og formidle, respektere, videreutvikle og fremheve lokalsamfunnets historiske kulturarv, autentiske kultur, tradisjoner og særpreg.

Norwegian Adventure Company

Boutique & bærekraftig

Gjennom våre opplevelser ønsker vi å bidra til bevaring og videreutvikling av landskapskvalitet, slik at landskapets fysiske og visuelle integritet ikke degraderes. Vi opererer med små grupper på tur, noe som er med på å støtte opp under denne målsettingen.

Norwegian Adventure Company

Rent miljø og null matsvinn

Gjennom våre aktiviteter søker vi å minimere gjestenes forurensing av luft, vann og land, samt arbeide for å minimere avfall. Vi jobber mot null matsvinn i våre operasjoner.

Norwegian Adventure Company

Trygghet og opplevelseskvalitet

Våre opplevelser innehar en solid opplevelseskvalitet. Vi jobber for å sørge for trygge, tilfredsstillende og berikende opplevelser for alle gjester uavhengig av kjønn, rase, funksjonshemminger eller andre faktorer.

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.