VELKOMMEN TIL NORGE

Norge – et eksotisk reisemål

Du trenger ikke reise verden rundt for å finne det eksotiske. Norge er et fascinerende reisemål; et mekka for naturopplevelser, men også et land med mange urbane, trendy og historiske byer å utforske. Enten du ønsker aktive naturopplevelser, er adrenalinsøkende eller opptatt av kulinariske og kulturelle, bærekraftige og lokale opplevelser, finner du dette langs hele Kyst-Norge. Kontrastene er store og opplevelsene mange; fra iglo til fem-stjerners hotell, utfordrende, fysiske aktiviteter til ro, stillhet og avslapning.

Opplev det arktiske nord og Nord-Norge på sitt beste! – Norwegian Adventure Company
Opplevelser langs verdens nest lengste kystlinje – Norwegian Adventure Company

Opplevelser langs verdens nest lengste kystlinje

Visste du at den vakre kystlinjen vår er verdens nest lengste? (100 900 km) Vi er av den oppfatning at det arktiske nord og Kyst-Norge, innehar noen unike kvaliteter, destinasjoner og opplevelser som virkelig er verdt å oppdage.

Fra Lindesnes til Svalbard – Norwegian Adventure Company

Fra Lindesnes til Svalbard

Vi skaper opplevelser hele veien fra Lindesnes i sør til Kirkenes i nord og videre til det ekte Arktis, Svalbard. Gjennom en kombinasjon av naturopplevelser, kulturelle og lokale kulinariske aktiviteter til lands og til vanns, skreddersyr og pakketerer vi sesongbaserte opplevelser. Disse tilpasses og utformes for passe for alle ferdighetsnivåer og folk i alle aldre.

Opplev det arktiske nord og Nord-Norge på sitt beste! – Norwegian Adventure Company

Sør

Sør-Norge

Når du starter eventyret ditt ved sørkysten, er den fantastiske hovedstaden Oslo et perfekt knutepunkt for innkommende internasjonale flyvninger. Det er en pulserende by full av kultur og matglede, og ligger naturskjønt langs fjorden. Fra Oslo kan du beundre den vakre kystlinjen mens du fortsetter sørover. Her vil du passere den ene lille landsbyen etter den andre, hver med sine typiske røde og hvite trehus.

Alternativt kan du reise i stil på historiske båter gjennom vannveiene. Når du når den vindfulle sørlige spissen ved Lindesnes fyr, endres naturen plutselig, den blir villere og røffere, og det åpne havet ønsker deg velkommen.

HOT SPOTS I SØR-NORGE

 • Oslo

 • Arendal

 • Kristiansand

 • Lindesnes

Vest

Vestlandet & fjordene

Denne delen av Norge er kjent for sine vakre fjorder og fjell som starter i Nordsjøen og strekker seg hundrevis av kilometer innover i landet. Regionen har vært en favoritt blant europeisk adel og andre kjente besøkende siden slutten av 1800-tallet, inkludert Kaiser Wilhelm av Tyskland og den britiske klatreren William Cecil Slingsby, som gjorde mange førstebestigninger der.

Hele regionen er full av verdensarvsteder, fantastisk natur og isbreer, spektakulære turer, århundre gamle stavkirker, pittoreske byer og mye mer.

HOT SPOTS VESTLANDET

 • Bergen

 • Flåm & the Fjords

 • Stavanger

 • Ålesund

Midt

Trondheim

Trondheim og områdene rundt har flere attraksjoner, inkludert den mest kjente, Nidarosdomen, et imponerende syn midt i byens sentrum. Historien til katedralen og Olav den hellige gjør den til et av de mest populære pilegrimsdestinasjonene i Europa.

Like utenfor byen finner du også områder som egner seg godt for gå- og fjellturer.

Nord

det arktiske nord og Nord-Norge

det arktiske nord og Nord-Norge er på bucketlisten til mange erfarne reisende. Trekkplasteret er den urørte og ville naturen, de enorme havbølgene, de arktiske fjordene, de spennende aktivitetene og det utrolige lyset - midnattssolen om sommeren og nordlyset om høsten og vinteren. Du kan også dra på en uforglemmelig reise til Svalbard, halvveis til Nordpolen.

Regionen har vært bosatt i tusenvis av år på grunn av sitt relativt milde klima, isfrie havner og utmerket fiske. Et eventyr nord for polarsirkelen er en helt unik opplevelse.

HOT SPOTS NORD-NORGE

Nordland fylke

 • Helgeland

 • Bodø

 • Lofoten islands

 • Vesterålen

 • Narvik

Finnmark fylke

 • Alta

 • Kirkenes

 • Honningsvåg

Troms fylke

 • Andørja

 • Senja

 • Tromsø

 • Kvaløya

 • Lyngen

Svalbard

 • Longyearbyen

Vi skaper dager du husker! – Norwegian Adventure Company

Vi skaper dager du husker!

Mulighetene er mange langs kysten av Norge, enten du ønsker action eller avslapning, moro i snøen eller å slappe av under midnattssolen. Se severdighetene eller utfordre deg selv med kajakkpadling, skikjøring, fotturer eller fiske - valget er ditt. Vi er her for å skape din neste opplevelse, enten det er for en helg ellerflere uker.

Vi skaper dager du vil huske, forhåpentligvis resten av livet ditt.

For oss i NAC er det viktig at reisene våre har en positiv innvirkning på lokalmiljøet, og at våre aktiviteter og opplevelser ikke bare er med på å skape økonomiske ringvirkninger lokalt, men også gir noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi jobber derfor for å etterlate stedene vi besøker i en litt bedre tilstand enn det vi kom til.

Norwegian Adventure Company

Hvorfor reise med NAC?

Norwegian Adventure Company

Ansvarlige og bærekraftige opplevelser

Bli med på fotturer, sykling, skikjøring eller kajakkpadling, vel vitende om at en komfortabel seng, lokale kulinariske opplevelser og lokalt vertskap venter deg. Eller seil inn i en stille fjord omgitt av bratte fjell, jakt på nordlyset eller spill golf i midnattssolen. Vi gir deg autentiske opplevelser i Norge!

Norwegian Adventure Company

Lokalt vertskap

Vårt team og lokale vertskap innehar solid lokalkunnskap om destinasjonene og sørger for at du som gjest får mest mulig ut av opplevelsen. Med vårt lokale vertskap og erfaring sørger vi for at du ikke bare får oppleve høydepunktene, men også unike steder utenfor allfarvei.

Norwegian Adventure Company

Skreddersøm og fleksibilitet

Vi hjelper deg med personlige reiseruter, som kombinerer opplevelser og aktivitet, med transport, kulinarisk, kultur og avslapning. Som gjest hos oss har vi fleksibilitet til å endre planer og tilpasse opplevelsen underveis.For større grupper, bedriftsarrangement eller konferanser skreddersyr vi programmer og opplevelser fra A-Å, og bistår med erfarne prosjektledere, lokalt vertskap og profesjonell gjennomføring.

Norwegian Adventure Company

Personlig service - digital reiseplanlegger

Vi tror at den perfekte kombinasjonen i en opplevelse skapes gjennom personlig service og en god, digital reiseplanlegger. Vi gir deg digitale oppdateringer, reiseruter og program rett inn på telefonen din. Gjennom hele reisen tilbyr vi personlig service og tilstedeværelse fra vårt vertskap som vil være tilgjengelig for deg og reisefølget ditt.

Norwegian Adventure Company

Ansvarlig reise

NAC skaper lokale ringvirkninger ved å samarbeide med mange ulike lokale bedrifter på stedene våre gjester besøker. Helhetlige opplevelser som består av overnatting, transport, aktiviteter, mat- og kulturopplevelser i tett samarbeid med lokale aktører. Våre aktiviteter har lav påvirkning på miljøet og gjennomføres i små grupper med utdannede guider og lokalt ansatte. Vi er opptatt av å skape ansvarlige og bærekraftige opplevelser i det Arktiske nord og Kyst-Norge!

Norwegian Adventure Company

Sikkerhet

Sikkerhet kommer alltid først, og vi jobber hver dag med å skape trygge opplevelser for gjestene, ansatte, lokalsamfunn og samarbeidspartnerne våre.

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.