Bestill trygt – reis trygt

About us

Norwegian Adventure Company

Creating days you’ll remember – for the rest of your life.

Memory Guarantee

Norwegian Adventure Company (NAC) is an adventure and cruise company with offices in Oslo and Lofoten. NAC was started by Nina Kristine Madsen-Geelmuyden and Fredrik Geelmuyden in 2012. We are a family-run business that, along with our network of guides and adventurers, has turned passion for Northern Norwegian nature and experiences into our way of life.

We research, develop and produce our own adventure and experience concepts in Arctic Northern Norway that combine:

  • Fantastic scenery
  • Tailor-made active adventures
  • Local culture & history
  • Culinary experiences from the region
  • Welcoming and inclusive social arenas
  • Holistic and complete experiences

Our arrangements bring together people with similar interests and passions, irrespective of age and gender, and always provide a welcoming and inclusive social arena. Together with you, our guests, we’ll create memorable experiences and days you’ll remember - for a lifetime.

Creating days to remember is our mission statement at Norwegian Adventure Company

Hosts

in NAC

Jim Eide – Norwegian Adventure Company

Jim Eide

Dalig leder / medeier

Jim er fra Helgeland, men har bodd i Lofoten de siste femten årene. Han har drevet med opplevelsesturisme i Nord-Norge i over 20 år. Jim er daglig leder i selskapet og har base i Svolvær, og er en del av vårt lokale vertskap som sikrer at du får minnerike opplevelser som du husker resten av livet. Han er aktiv på ski, sykkel og i fjellene i verdens vakreste øyrike, og har et brennende hjerte for nordnorsk kystkultur, som han formidler på en unik måte.

Fredrik Geelmyuden – Norwegian Adventure Company

Fredrik Geelmyuden

Forretningsutvikling / medeier

Fredrik er fra Oslo men har hjertet sitt i nord. Han har drevet med opplevelsesturisme og explorer cruise siden 2002, og er en lidenskapelig skikjører, klatrer, og windsurfer, som har forelsket seg i Nord-Norge og hva region har å by på av naturgitte opplevelser og kultur. Fredrik har base ved vårt Oslo kontor, og er ansvarlig for forretnings- og produktutvikling samt internasjonalt salg.

Isabella Einarsen – Norwegian Adventure Company

Isabella Einarsen

Senior Prosjekt leder

Isabella er født og oppvokst i Lofoten. Bakgrunn og flere år innenfor salg- og markedsføring. Hun er en toppturentusiast med stor lidenskap for Nord - Norge og det unike hver destinasjon har å by på. Har ansvar for markedsføring, inspirasjon og er en del av det lokale vertskapet du møter på våre destinasjoner.

Nina Kristine Madsen - Geelmuyden – Norwegian Adventure Company

Nina Kristine Madsen - Geelmuyden

Kommunikasjon / medeier

Nina Kristine er fra Bodø, men har bodd hele sitt voksne liv i utlandet og Oslo, men lengter hele tiden tilbake til naturen, stedene og det høye nord. Hun er medier i NAC, har base i Oslo, og bidrar med sin erfaring innen markedskommunikasjon og design.

Per Magnus Osen – Norwegian Adventure Company

Per Magnus Osen

Senior Key Account Manager

Per Magnus er født og oppvokst mellom fjord og fjell på Nord-Vestlandet. Han har base i Oslo og har ansvaret for salg, rådgivning og inspirasjon. Per Magnus har jobbet innenfor sport- og reiselivsbransjen i mange år. Hans største lidenskap er å kjøre snowboard, helst på et fjell med så mye pudder som mulig.

Mathilde Sætre – Norwegian Adventure Company

Mathilde Sætre

Prosjektleder

Mathilde har bodd og jobbet i Lofoten siden 2018, og elsker alt livet i Nord har å by på. Har i mange år jobbet med fotografi, service og innholds kommunikasjon. Som selvutnevnt ferieplanlegger, guide og opplevelses junkie vet hun hva som behøves for å skape uforglemmelige turer og opplevelser for de rundt seg. Hun jobber som prosjektleder og er en del av det lokale vertskapet i Nord.

Gorm Gunleiksrud – Norwegian Adventure Company

Gorm Gunleiksrud

Managing Director of Norwegian Adventure Guides

Gorm is the Managing Director of Norwegian Adventure Guides and certified mountain guide IFMGA through Nortind. He has extensive experience in professional guiding, avalanche training and other relevant, high-level safety training.

Norwegian Adventure Guides  – Norwegian Adventure Company

Norwegian Adventure Guides

Norwegian Adventure Guides (NAG) er et profesjonelt guideselskap og datterselskap av Norwegian Adventure Group. Selskapet har et nettverk av nærmere 40 sertifiserte tindevegledere fra inn- og utland, og driver med guiding i fjell, utdanning og føring på snø, fjell og is. Blant våre guider har vi også sertifiserte stisykkelguider og naturguider fra Universitetet i Tromsø. NAG jobber med utgangspunkt i Nord-Norge og har hovedfokus på områdene mellom Helgeland og Svalbard, men kan tilby guiding og skreddersøm av turer over hele Norge

Norwegian Adventure Guides

Norwegian Adventure Company – Norwegian Adventure Company
Norwegian Adventure Company

8 gode grunner til å velge Norwegian Adventure Company

Norwegian Adventure Company

Vi kjenner Nord-Norge

Vi har over 15 års erfaring innen opplevelsesturisme og har lokal forankring!

Norwegian Adventure Company

Helhetlige opplevelser

Vi har mulighet til å skreddersy unike opplevelser som ivaretar logistikk, transport, overnatting og gode matopplevelser sammen med det viktigste; selve turen.

Norwegian Adventure Company

Utenfor turistløypa

Det finnes mange uoppdagede og urørte områder i nord. Med lokal forankring vet vi hvor!

Norwegian Adventure Company

Små grupper og sertifiserte guider

Gå på tur i små små grupper. Vi tilrettelegger både for nybegynnere, trenede- og erfarne turfolk.

Norwegian Adventure Company

Kvalitet og kunnskap

Vi har lang fartstid og gode referanser. God kunnskap og lokalt vertskap på hver destinasjon som kvalitetssikret hvert ledd i turen.

Norwegian Adventure Company

Boutique overnatting

Vi tilrettelegger for helhetlige opplevelser og tilbyr unike turer og boutique overnatting ved mange av våre destinasjoner.

Norwegian Adventure Company

Lokale matopplevelser

Vi ønsker at du skal oppleve det beste regionen har å by på, også på tallerken, og kjenner gode spisesteder eller tilbyr matopplevelser fra Arctic Adventure Cuisine.

Norwegian Adventure Company

Bli bergtatt

Nord-Norge er en unik destinasjon med fantastiske muligheter for en tur under nordlyset vinterstid eller i midnattsol sommerstid. Bli bergtatt!

Proud sponsors

Intersport – Norwegian Adventure Company partner
Mercedes Benz – Norwegian Adventure Company partner
Chaqwa – Norwegian Adventure Company partner
Coca Cola – Norwegian Adventure Company partner
Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Join the adventure!

Subscribe to our newsletter for "the latest and greatest" in adventure trips.