09.10.2020  |  Skiferie

Annerledes arktisk alpeferie

Alpeferien er ikke avlyst. Kommende sesong blir det Senja fremfor Zermatt eller Lofoten i stedet for Livorno. En annerledes arktisk alpeferie venter. Kanskje blir du overrasket.

 Legg skiferien til det arktiske nord og Nord-Norge i 2021

Ni gode grunner til å dra

  Det er gode grunner til å velge skiferie i det arktiske nord og Nord-Norge med Norwegian Adventure Company til vinteren. Klikk på bildene å finn ut hvorfor! Det er få steder i verden du finner like spektakulær skikjøring som i nord.  

 Finn skiferien du drømmer om her

Usikker på hvor du bør dra til vinteren, sove, spise eller finner sertifiserte guider? Norwegian Adventure Company er blant få selskaper i Norge som har spesialisert seg på ferdige pakker og skreddersydde skiferier i det arktiske nord og Nord-Norge; Lofoten, Senja, Svalbard eller Lyngen er blant destinasjonene. Du finner både landbaserte og sjøbaserte  ski & seil alternativer. Bli inspirert!

HENNINGSVAER-BERGANS-CAMPLOFOTEN-7658.jpg – Norwegian Adventure Company

Fjelltur om formiddagen, fisking, fjordsafari på ettermiddagen og kulinariske opplevelser om kvelden.

Skreddersydde pakker

Det blir kanskje en litt annerledes alpeferie på mange denne vinteren. Fjord, fjell og skikjøring i havgapet. Afterski under nordlyset.  For de som drømmer om skiferie og pudder under skiene kan en reise til det arktiske nord og Nord-Norge bli en tur du vil huske lenge. Utforsk den unike kombinasjonen av ski og seil på toppturseilasen Arctic Haute Route eller om bord på en privat yacht, M/S Sjøveien. Bli med NAC til Lofoten, Senja, Lyngen, hvor du har base på hotell, rorbu eller i egen leilighet.  

Små grupper

 Skiferie med NAC er tilrettelagt og tilpasset smittevernregler med turer lagt opp i små grupper med sertifiserte guider fra Norwegian Adventure Guides. Opplev det arktiske nord og Nord-Norges flotteste destinasjoner og fjell, hvor du får med deg noe av det beste det arktiske nord og Nord-Norge kan by på; skikjøring fra fjell til fjære, surfing på Nord-Europas råeste surfespot, Lofotfiske, pittoreske fiskevær, sammen med lokal kunst, kultur & kulinarisk.  

Fjord, fjell og skikjøring i havgapet. Afterski under nordlyset!  

Ski-and-Sail-Ski-touring-Lofoten-Norway-Arctic-Haute-Route-Norwegian-Adventure-Company-06.jpg – Norwegian Adventure Company

  Unik kombinasjon

 Om du fortsatt lurer; Dette er vinteren du kan bli begeistret over en uslåelig kombinasjon av å bo ved eller på sjøen, samtidig som du utforsker de fineste fjellområdene i nord til vanns, til lands og på tallerken. Som gruppe og bedrift eller privatperson.

 Velkommen til nord. Vakrest i verden! 

  

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.