Nye ansettelser i NAC

NAC styrker teamet ved å ansette Magnus Christoffer Gundrosen som Sales Manager med ansvar for nasjonal og internasjonal distribusjon og salg. I tillegg er Nina Kristine Madsen-Geelmuyden tilbake fra finans- og skipsmeglerhuset Astrup Fearnley som medeier og direktør for kommunikasjon og bærekraft.

Positiv utvikling

Dette er en svært gledelig utvikling i selskapet, sier daglig leder i NAC, Jim Eide fra sitt kontor i Svolvær. Både Magnus Christoffer og Nina Kristine tilfører NAC verdifull kompetanse og kraft som kommer til å bli avgjørende i tiden fremover. I tillegg har vi også ansatt Mona Marie Sævareid Kjæmperud og Amund Rangøy på deltid salg. De kommer begge fra Høgskolen i Kristiania hvor de studerer reiselivsledelse og opplevelsesutvikling.

Magnus Gundrosen og Nina Kristine Madsen-Geelmuyden styrker NAC teamet i 2022 – Norwegian Adventure Company Magnus Gundrosen og Nina Kristine Madsen-Geelmuyden styrker NAC teamet i 2022 – Norwegian Adventure Company Magnus Gundrosen og Nina Kristine Madsen-Geelmuyden styrker NAC teamet i 2022 – Norwegian Adventure Company
Magnus Gundrosen og Nina Kristine Madsen-Geelmuyden styrker NAC teamet i 2022

Verdifull kompetanse

Gundrosen har bakgrunn fra mange år i treningsbransjen. Primært fra salg og ledelse, men også som foreleser. Han har de siste fem årene hatt ansvar for 50 ansatte og den daglige driften i et av Norges største frittstående treningssentre, Avancia Sport Center Skedsmokorset. Madsen-Geelmuyden kommer tilbake til NAC med bred erfaring fra både offentlig og privat sektor, hvorav hun tidligere har jobbet i både Olje- og energidepartementet, Astrup Fearnley, Bulk Infrastructure. Hun var også daglig leder i NAC fra 2017-2020.

- Både Magnus og Nina Kristine blir sentrale for å posisjonere organisasjonen i markedet, etablere og utvikle selskapets distribusjon og salgsstrategi så vel som bærekraft, kommunikasjon og merkevare. Jeg er utrolig glad for å ha dem om bord, sier Eide.

 Flere ansettelser

Gjennom hele koronaperioden har selskapet brukt tiden todelt; På den ene siden har det handlet om å overleve, på den andre siden har det vært fokus på å bygge sten på sten og satse på de elementene man mener vil være avgjørende for å kunne være en langsiktig reislivsaktør; Bærekraft, salg og distribusjon, utvikling av kunnskap blant ansatte har vært ansett som viktig.

Norsk reiseliv skal reise seg fra asken

Vi begynner så smått å se konturene av strukturert jobbing over tid og vi har akkurat utlyst en prosjektlederstilling med arbeidssted Svolvær. Grunnlaget for videreutvikling av både selskapet og næringen legges nå, avslutter Eide.  

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Join the adventure!

Subscribe to our newsletter for "the latest and greatest" in adventure trips.