18.11.2022  |  Bli med på nordnorsk alpeferie

Toppturhelg i Lofoten

Bli med på skikjøring fra fjell til fjord på en av verdens beste og mest særegne toppturdestinasjoner 16-19. mars 2023.

Toppturhelg i havgapet

I mars kan du og vennegjengen, kollegaene eller venninnene dra nordover med Norwegian Adventure Company og bli med på tilrettelagt og sosial toppturhelg i sjarmerende Henningsvær. Lofotens mest pulserende og trendy fiskevær.

Lofoten - en skimetropol

Det er ikke uten grunn at det i Lofoten på visse tider av året kan oppleves som en skimetropol nord for polarsirkelen. Hit kommer toppturentusiaster fra hele verden for å oppleve den unike skikjøringen fra fjell til fjære, sammen med den særegne viben i fiskevær som Henningsvær. Variasjon i terreng og turmuligheter nok til et helt liv, sammen med 360 graders sjøutsikt fra mange av toppene, gjør skiopplevelsen til noe helt spesielt.

Skikjøring, sauna, kunst og kulinariske opplevelser

På NACs toppturhelg i Henningsvær får du en unik og sammensatt pakke av opplevelser; mulighet til å kombinere fet skikjøring med afterski på brygga, utsikt mot Lofotveggen, lokal kultur, sauna og kulinariske opplevelser på en og samme helg. Hopp i Vestfjorden, eller besøk Kaviar Factory med kunst på internasjonalt høyt nivå, og nyt lokale matopplevelser til utsikten av Lofotveggen.

Sertifiserte guider

Vi setter alltid sikkerhet først, og våre guider på toppturhelgen i Lofoten er sertifiserte tindevegledere og fjellførere som har lang erfaring i å skreddersy turer fra nybegynnere til øvede og erfarne skikjørere. Guidene er høyt kvalifiserte fagfolk med utstrakt kunnskap om fjellføring i nord og Kyst-Norge, og samtlige er eksperter på fjell, skikjøring, klatring og brevandring, utstyr, sikkerhet og skred. De er trent innen internasjonale standarder for tindevegledere, og våre grupper består alltid av 1 guide per 6 gjest.

Fra nybegynner til ekspert

Vi i NAC fokuserer på gleden ved å være ute i Lofotens fantastiske fjellterreng, og vårt mål er å gi alle våre gjester en fantastisk toppturopplevelse, med storslagen utsikt og skikjøring fra fjell til fjære. Ruter og fjell velges alltid ut fra dagens snø- vindforhold, gjestens erfaring, skiferdigheter og fysiske form. På topptur- helgen i Henningsvær har vi et tilbud til alle.

Afterski og mucho hygge

Det er noe helt eget med toppturhelg i Henningsvær. Stemningen i fiskeværet, lukten av salt sjø og utsikten som kan ta pusten fra selv de mest breiste av oss. Her får du stillhet, snødekte fjell og fantastiske toppturer ispedd en god dose sosial moro og litt galskap. Hopp fra brygga og rett ut i fjorden - møt nye folk eller heng ut med vennegjengen, kjærsten eller kollegaene. Her er det plass til folk i alle aldersgrupper. På tur har vi samme interesse, uansett alder.

Vil du booke eller har du spørsmål?

Les mer eller book toppturhelg 16-19.mars HER

Kontakt NAC: +47 22 55 60 50 / Info@norwegianadventurecompany.com

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.