02.10.2022  |  Autentisk, unikt og bærekraftig

Firmatur som inspirerer

Vi håndplukker overnatting, aktiviteter og matopplevelser for din neste firmatur, konferanse, styremøte, ledersamling eller workshop.

Legg ditt neste arrangement til nord

Det finnes mange gode grunner til å samles. Vi er spesialisten på det arktiske nord og Nord-Norge og skreddersyr din neste firmatur, konferanse eller arrangement; reise, program og opplevelser fra A-Å slik at du kan konsentrere deg om det som skal skje, faglig eller sosialt, for å bygge team og kultur for framtida. 

Opplevelser fra utekontoret

Golf under nordlyset, fiske eller padle inn en nordnorsk fjord, eller en avslappende ettermiddag i saunaen. det arktiske nord og Nord-Norge er alltid en god idé - uansett hvilken opplevelse dere foretrekker. 

Finn aktiviteter her

Håndplukket overnatting

Et overnattingssted er ikke bare et sted å sove, men kanskje like viktig et sted å våkne, ta den første kaffekoppen, hente ideer inspirasjon fra. Vi finner fram til steder som passer for ditt arrangement og samling.

Med det arktiske nord og Nord-Norge på tallerken

Som et opplevelseselskap ønsker vi at du skal få oppleve noe av det beste det arktiske nord og Nord-Norge har å by på, også på tallerken. Arktisk og nordnorsk mat assosieres ofte med sjømat, men en aldri så liten revolusjon har startet. Landbaserte bønder lager i økende grad spesialiteter basert på grønnsaker, urter og melkeråvarer fra regionen, i tillegg til kjøtt som lam og reinsdyr. Fiskere og moderne havsankere søker etter nye, sjeldne råvarer eller nye måter å foredle kjente og kjære matvarer på. Vi ønsker å tilby innovative matopplevelser basert på nordnorske mattradisjoner i samarbeid med lokale restauranter og spisesteder eller gjennom vårt eget matprogram Arctic Adventure Cuisine.

Vil du bli kontaktet?

Vil du bli kontaktet av oss for gjennomføring en en firmatur, konferanse, ledersamling, styremøte eller workshop? Vi sparer dere for tid og energi og skaper opplevelser i nord dere ellers ikke ville hatt. Ta kontakt med oss i dag!

Du finner oss her/ +47 22 55 60 50 / Info@norwegianadventurecompany.com

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.