08.03.2020  |  Pressemelding

Starter guideselskap

Norwegian Adventure Company (NAC) har sammen med den Finnmarksbaserte guiden Gorm Gunleiksrud startet guideselskapet Norwegian Adventure Guides. Selskapet vil ha hovedkontor i Lofoten og salgskontor i Oslo.

Profesjonelt guideselskap - profesjonelle guider

Norwegian Adventure Guides (NAG) er et profesjonelt guideselskap med et nettverk av sertifiserte tindevegledere som driver med guiding i fjell, utdanning og føring på snø, fjell og is.  - Blant våre guider har vi også sertifiserte sykkelguider og natur guider. Vi jobber med utgangspunkt i det arktiske nord og Nord-Norge, men tilbyr guiding over hele Norge, forteller Gorm som er daglig leder i selskapet og sertifisert tindevegleder IFMGA gjennom Nortind. Han har lang erfaring fra profesjonell guiding, samt skredopplæring og kursing i Forsvaret. Gorm har også vært ansvarlig for Norwegian Adventure Companys (NACs) ski & sail operasjon i Lyngen, Finnmark og Svalbard siden 2018. 

ski-touring-topptur-guide-norwegian-adventure-guides-tindevegleder-guide-lofoten-northern-norway-norwegian-adventure-company-01.jpg – Norwegian Adventure Company


Lokal kompetanse på natur, kultur og historie.

Norwegian Adventure Guides leverer fra 2020 alle guidetjenester til NACs  opplevelser, inklusive årets Arctic Haute Route seilinger på ski, sykkel og vandring. Fredrik Geelmuyden forteller at NAC har drevet med guidet toppturturisme i det arktiske nord og Nord-Norge siden 2005, og at et guideselskap har vært på blokken lenge. 

Arctic-Ski-And-Sail-Ski-Touring-Lyngen-MS-Sjoveien-Tender-Boats-RIB-Norwegian-Adventure-Company-03.jpg – Norwegian Adventure Company

Tar utgangspunkt i det arktiske nord og Nord-Norge

 - Vi har lenge ønsket å utvikle et guideselskap med base i det arktiske nord og Nord-Norge for å knytte til oss spesielt lokale guider, slik at vi skaper et kompetent miljø både med lokalkunnskap om natur, kultur og historie i tillegg til guidekompetanse. Våre guider er gjestenes primære kontaktpunkt på tur, det er derfor viktig for oss at de møter et sosialt, inkluderende og kompetent vertskap som også formidler regionenes særegenheter. NAG tilbyr sine tjenester til både lokale og internasjonale samarbeidspartnere, sier Fredrik Geelmuyden i Norwegian Adventure Company.

Fakta om Norwegian Adventure Guides (NAG)

  • Profesjonelt guideselskap startet av IFMGA guide, Gorm Gunleiksrud og opplevelseselskapet Norwegian Adventure COmpany (NAC) i 2020. 

  • NAG tar utgangspunkt i det arktiske nord og Nord-Norge og har hovedfokus på Lofoten, Lyngen, Senja, Svalbard, Kvaløya, Alta, Andørja, Bodø- og Tromsøområdet, men kan tilby guiding over hele Norge.  

  •   Daglig leder er Gorm Gunleiksrud. Kontakt:gorm@norwegianadventureguides.no / +47 400 27 906.           

 Les mer her: www.norwegianadventureguides.no / kontakt; +47 22 55 60 50

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.