01.10.2021  |  Reisetips

Opplev ekte nordnorsk førjulsstemning

Mørketiden har meldt sin ankomst og nordlyset danser lett på himmelen. Fjellene er kledd i vinterdrakt, stemningsfulle gater er pyntet og klare for den magiske førjulstiden - velkommen!

Førjulstemning i Henningsvær 

Du trenger ikke å reise til utlandet for å oppleve koselige julemarkeder og god førjulsstemning. Senk skuldrene og finn frem til den magiske førjulstiden på Tobiasbrygga.

Førjulseventyret i Henningsvær byr på en helt unik atmosfære og på en kulturopplevelse av de få. Du kan ta turen gjennom de smale gatene på en blåmalt spark. I et av Lofotens vakreste fiskevær, har du også muligheten til å gjøre en avslappende julehandel, utforsking av kunst og kultur.

Bo godt - opplev mer!
Tobiasbrygga tilbyr oppgraderte og innbydende leiligheter midt i Henningsværs havn. Hvorfor ikke la førjulsroen senke seg med badstu og badestamp?
Rammene er her, vi legger til rette for unike og uforglemmelige opplevelser for deg og ditt reisefølge. 

Tradisjonen tro Samler du familie og venner rundt bålpanna under blåtimen, mens du varmer deg på en kopp med noe varmt i glasset. La deg fascinere av den Nordnorske gjestfriheten, den magiske mørketiden og se aurora danse lett på himmelen.

Aktivitetene er mange for både liten og stor, juleribben og lutefisken er klargjort ,og havørna har enda ikke tatt juleferie. 
Lofoten byr på en unik førjulsstemning og du er hjertelig velkommen.

Lun og god stemning på Svinøya

På Svinøya kan du overnatte i rorbu, mens du utforsker Lofoten. Få ting senker juleskuldrene like effektivt som å tilbringe førjulstiden i en rorbu som er idyllisk plassert mellom fiskemottak, brygger, fiskehjeller og gammel lokal bebyggelse. Her har du storhavet på den ene siden og dramatiske Lofotfjell på den andre.  

Julebordet som er forankret i tradisjonene og lidenskapen for god mat. 
Julebord i Lofoten kan være en eventyrlig opplevelse for deg og dine ansatte som dere vil huske i evig tid.
På Svinøya i Svolvær finner du Lofotens best bevarte handelsbrygge fra tidlig 1800-tallet. Det er i denne gamle brygga du vil få servert deilig tradisjonsrik julemat. Bergs berømte lutefisk er et skikkelig håndverksarbeid - Vi vet det er førjulstid idet vi nyter vårt første lutefiskmåltid på Børsen Spiseri.

Vil du vite mer? Les mer om våre skreddersydde opplevelser i Lofoten, eller ta kontakt med Norwegian Adventure Company på nett eller telefon +47 22 55 60 50 for en hyggelig prat.

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.