16.02.2020  |  Pressemelding

Nordnorsk reiseliv + retail skaper kraft

Sportsbransjen utfordres, mens norsk reiseliv er i positiv utvikling. Opplevelsesselskapet Norwegian Adventure Company (NAC) og utstyrsprodusenten Mammut inngår strategisk samarbeid, og kopler unike nordnorske opplevelser med en sterk internasjonal outdoor merkevare.

Skal vi attrahere globale opplevelsessamlere må vi kople oss på de store, internasjonale nettverkene slik som Mammut representerer, sier daglig leder og medeier i NAC, Nina Kristine Madsen- Geelmuyden. 

Opplevelser som arena for samarbeid

 Flere norske outdoor brands har den siste tiden etablert seg i reiselivsbransjen. For NAC er ikke dette nytt.     -Det en kopling vi har gjort siden vi startet med opplevelser i nord helt tilbake i 2005, sier Fredrik Geelmuyden, som har mer enn 15 års erfaring med sponsorsamarbeid, destinasjonsutvikling og tilrettelegging av kommersielle nettverk. - Mammut er et av verdens største, multinasjonale outdoor selskaper, som gir oss tilgang til attraktive kundesegmenter innen topptur, vandring og klatring i våre viktigste internasjonale markeder, sier Geelmuyden. 

Det nordnorske opplevelseselskapet NAC og utstyrsleverandøren Mammut inngår strategisk samarbeid. – Norwegian Adventure Company
Det nordnorske opplevelseselskapet NAC og utstyrsleverandøren Mammut inngår strategisk samarbeid.

Står for nytenkning i nord 

Norwegian Adventure Company har spesialisert seg på aktive opplevelser i nord, både landbasert og som boutique cruise, med tilrettelegging av helhetlige pakker av høy kvalitet. Hittil er selskapet mest kjent for toppturseilasen Arctic Haute Route mellom Lofoten og Tromsø. Daglig leder i Mammut Scandinavia, Espen Ramsvik mener det strategiske samarbeidet med NAC er spennende. – Nordnorsk natur står i en særstilling og attraherer aktive mennesker fra hele verden, som også er vår målgruppe. NAC har klart å skape innovative opplevelseskonsepter og viser en evne til å tenke nytt i reiselivsbransjen. Dette er det attraktivt for oss å være del av, understreker Ramsvik. 

Hike-and-Sail-trekking-Lofoten-Norway-Arctic-Haute-Route-Norwegian-Adventure-Company-10.jpg – Norwegian Adventure Company

 Opplevelsesplattform som møteplass

 Markedssjef Øystein Halvorsen utdyper nærmere; - Mange kan tilrettelegge for opplevelser i flott natur, men NAC skaper inkluderende arenaer, formidler essensen av det arktiske nord og Nord-Norge gjennom skreddersydde aktive opplevelser, nordnorske matopplevelser, kultur, og unike ruter. De staker ut en ny vei for norsk reiseliv, og for Mammut en spennende måte å være en naturlig del av en innovativ opplevelsesplattform, hvor våre kjernemålgrupper eksponeres for Mammut sine produkter i en naturlig sammenheng. Vi gleder oss til å videreutvikle dette samarbeidet i årene som kommer, avslutter han.  

NAC skaper nye typer arenaer for aktive opplevelser. – Norwegian Adventure Company
NAC skaper nye typer arenaer for aktive opplevelser.

   

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.