19.06.2021  |  TEAM

Making passion my payroll

Ett år med pandemi og permitteringer har gitt mange arbeidstagere tid for refleksjon over egen arbeidssituasjon, og hvordan man ønsker at denne skal være når verden åpner opp igjen. Etter syv spennende år i salgsledelsen i Thon Hotels, ble det full stans i mars 2020 for Per Magnus Osen og de fleste som jobbet i hotellnæringen. Ett år med permittering førte til et verdivalg og karriereskifte, slik at han kan jobbe med det han tidligere har brukt fritiden på og virkelig brenner for.

-  For meg er dette jobbskiftet et verdivalg! Jeg ønsker å jobbe med noe jeg virkelig brenner for, hvor jeg kan være med å skape produkter og tjenester jeg er en del av, og som gjør meg stolt og gir våre gjester gåsehud, sier Per Magnus Osen, nyansatt Senior Key Account Manager i det Svolværbaserte opplevelses og explorer cruise selskapet Norwegian Adventure Company (NAC). 

Med lidenskapen som arbeidsplass

Jeg har gjennom hele mitt yrkesliv brukt all ledig fritid på fjellet eller havet, for å være tett på naturen og henge ut med bra mennesker med samme pasjon for en aktiv livsstil. Jeg har gjennom det siste året tenkt mye på om jeg kan gjøre livstil og lidenskap til min arbeidsplass, sier Per Magnus Osen. Da NAC ringte meg denne våren og spurte om jeg hadde lyst på jobb, kjente jeg det kriblet ekstra i kroppen, forteller Per Magnus. Her var det 100% match i «making passion my payroll».

Verdivalg

Jim Eide er daglig leder i NAC, og forteller om en økende pågang av arbeidssøkende fra både inn- og utland, som aktivt ønsker å forfølge drømmene sine om å bo tett på naturen og jobbe med opplevelser de elsker. Dette er en kjempemulighet for norske reiselivsbedrifter, med tilgang til kompetente og erfarende medarbeidere som gjennom sine verdivalg ønsker seg en ny hverdag og arbeidsplass, og som reiselivsnæringen må legge til rette for. Jeg er utrolig stolt over at en så kompetent og attraktiv person som Per Magnus velger vårt lille selskap, sier Jim avslutningsvis.

jim-eide.jpg – Norwegian Adventure Company

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.