21.09.2022  |  Book årets julebord

Legg årets julebord til nord

Kom i julestemning med et ekte, nordnorsk førjulseventyr i Henningsvær, eller senk skuldrene under nordlyset. Å samles med kollegaene til julebord i nord, byr på en annerledes avslutning på året.

Et annerledes julebord

Gjør avslutningen på 2022 og årets julebord til en annerledes opplevelse for bedriften. Legg opplevelsen til Lofoten, Svalbard, Vesterålen, Tromsø, Narvik eller Bodø, alle med et rikt tilbud av aktiviteter, kultur, matopplevelser, sauna og store sjanser for å kunne se nordlys.

Ekte førjulseventyr i Henningsvær

I Lofotens koseligste fiskevær får dere oppleve den helt unike førjulsstemningen på Førjulseventyret i Henningsvær. I november og desember er det yrende liv i "værret" med konserter, åpne butikker, museer, gallerier og lokale matopplevelser. Koseligere blir det ikke!

Arktisk spa

Man angrer aldri et bad. Kjenn på endorfinrus, mestring og badegleden ved å hoppe i havet vinterstid! Både Lofoten, Bodø, Svalbard og Tromsø inviterer til arktisk spa og et hopp i havet for en forfriskende opplevelse. Vinterbad og sauna er blitt en populær aktivitet i tilknytning til julebordet - prøv selv!

Med det arktiske nord og Nord-Norge på tallerken

Enten du vil oppleve prisbelønte Kvitnes gård i Vesterålen, lokale kulinariske opplevelser i Lofoten eller kjenne Tromsøs puls under Nordlyset, byr stedene i nord på unike måltidsopplevelser. Vi serverer deg det arktiske nord og Nord-Norge også på tallerken, og hjelper dere med å finne frem til de virkelige gode matopplevelsene regionen har å by på.

Kunst, kultur og aktive opplevelser

Mange aktive eller softe opplevelser venter på et julebord i det arktiske nord og Nord-Norge. Om dere vil oppleve internasjonal samtidskunst i verdensklasse, legg et besøk til Kaviar Factory i Henningsvær eller besøk lokale gallerier og kunstmuseer i landsdelen. Av aktive opplevelser kan dere velge mellom kajakkpadling, grotter, gruver, hundesledetur i blåtimen eller scootertur i  storslått natur. Vinsmaking, konserter og kulinariske opplevelser. Opplevelsene på et nordnorsk julebord står i kø. 

Urban førjulshygge 

Ønsker dere å kombinere julebordet med byferie og shopping, skreddersyr vi opplevelsen for dere med utgangspunkt i Bodø, Tromsø, Narvik eller spektakulære Longyearbyen. Gjør dere klare for urban førjulshygge!

Vil du bli kontaktet?

Vil du bli kontaktet av oss for gjennomføring en en julebordsopplevelse?Du finner oss her: +47 22 55 60 50 / Info@norwegianadventurecompany.com / www.nac.as

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.