28.11.2022  |  Ledergruppe, firmatur, styreseminar, avdelingssamling, salgsmøte

Få en frisk start på 2023

Sørg for at dere starter året med å samle selskapet, ledergruppen, avdelingen eller teamet på arenaer som styrker samhold, trivsel og bygger en sterk kultur!

Samle teamet på utekontor

Start 2023 med en restart. Samle teamet på utekontor og tilrettelegg for motivasjon, nysgjerrighet, kreativitet, idéutveksling, guts, motstandsdyktighet, tillit og kultur for læring. Legg til rette for å bruke naturen som seminarrom, og la viktige og strategiske samtaler foregå fra utekontoret, rundt bålet, langs kyststien eller på stivandring. Bruk naturens påvirkning til problemløsning og positiv kraft, og gjør det i kombinasjon med andre elementer som kultur, kunnskapsbygging og kulinariske opplevelser. Slik legger dere grunnlaget for et produktivt 2023.

Fra Lindesnes til Svalbard

Norwegian Adventure Company (NAC) skreddersyr og tilrettelegger for opplevelser som kombinerer natur, kulinarisk og kultur fra Lindesnes i sør til Svalbard i nord. Ta med ansatte, styret eller ledergruppen på faglig og sosial utekontor og samling i 2023. Vi skreddrsyr helhetlige og bærekraftige arrangement og opplevelser og skaper arenaer som styrker fellesskap, kreativitet og samhold.

Natur, adrenalin og kultur

Enten dere ønsker natur, kultur, kulinariske eller opplevelser som stimulerer til farts- og adrenalinfylte opplevelser, skreddersyr vi helhetlige pakker i det arktiske nord og langs hele norskekysten; Oslo, Bergen, Trondheim, Ålesund og Sunnmøre, Svalbard, Bodø, Lofoten, Vesterålen, Helgeland Narvik, Tromsø og Finnmark. Vi hjelper dere med å finne frem til arena, opplevelser og program som samsvarer med behov og målsettingene deres.

Kulinariske opplevelser

Vi er stolte av å samarbeide med mange særegne steder som tilbyr unike mat- og vinopplevelser over hele landet. Mulighetene er mange, men sammen finner vi frem til mat, vin og en måltidsopplevelse

Vi sparer deg for tid og energi

2022 er snart historie - sørg for at anslaget på 2023 blir slik dere ønsker. Vi sparer deg for tid og energi gjennom kvalitetssikring og profesjonell prosjektledelse og tilrettelegging av helhetlige arrangementer, konferanser og møter. Og vi sikrer deg inspirerende dager på utekontoret, som en forfriskende start på 2023.

Vil du bli kontaktet?

Vil du bli kontaktet av oss for gjennomføring en en firmatur, konferanse, ledersamling, styremøte eller workshop? Vi sparer dere for tid og energi og skaper opplevelser i nord dere ellers ikke ville hatt. Ta kontakt med oss i dag!

Du finner oss her: +47 22 55 60 50 I Info@norwegianadventurecompany.com I www.nac.as

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.