09.08.2022  |  Ansetter flere prosjektledere

Fra militær logistikk til NAC       

NAC styrker laget på prosjektledelse og produksjon, og ansetter Oda Marie Buraas og Marte Wergeland ved kontoret i Svolvær. Begge har solid ledererfaring fra Forsvaret, herunder Hæren og Marinen.

Attraherer verdifull kompetanse

NAC opplever vekst og økt oppdragsmengde og har derfor hentet to nye prosjektledere til sitt hovedkontor i Svolvær. Begge kommer fra Forsvaret med bachelor fra Sjøkrigsskolen i Bergen og operativ ledererfaring fra henholdsvis Brigade Nord og Marinen.  – Vi er utrolig stolte over å være i stand til å tiltrekke oss to svært kompetente medarbeidere med en slik bakgrunn. De har begge prosjektledererfaring fra komplekse operasjoner i og utenfor Norge, og skal fremover koble denne kompetansen med opplevelsesbasert reiseliv og NACs utvikling og produksjon av opplevelser over hele det arktiske nord og Nord-Norge, sier Jim Eide, daglig leder i NAC.

Fant drømmejobben

På spørsmål om hvorfor de søkte seg til NAC svarer Oda Marie Buraas følgende: - Stillingen som prosjektleder i NAC er det nærmeste jeg kommer drømmejobben! NAC representerer et spennende og utfordrende arbeidsmiljø som ønsker å skape innovasjon i opplevelsesnæringen i nord. Her får jeg brukt erfaringene mine fra prosjektledelse, logistikk og ledelse i kombinasjon med en genuin interesse for nordnorsk natur og friluftsaktiviteter. En perfekt kombinasjon!

Logistikkutdanning fra Forsvaret

For min del mener jeg logistikkutdanningen fra Sjøkrigsskolen, logistikkplanlegging og gjennomføring fra Forsvaret er en god grunnmur for å jobbe med opplevelsesproduksjon. Jeg er vant til å jobbe i et miljø der planer endrer seg raskt, og hvor evne og vilje til omstilling, og problemløsning er viktig. Dette tror jeg kan bli verdifullt for NAC, sier Marte S. Wergeland.

 Vil hente kompetanse fra ulike bransjer

Ser man overordnet på norsk reiselivsnæring karakteriseres den av et generelt lavt utdanningsnivå sammenlignet med resten av næringslivet. - Vi tror på effekten av å hente flinke folk fra ulike bransjer, og mener dette vil være med på å tilføre selskapet verdifull kompetanse og bidra til å profesjonalisere både selskapet, prosjektledelsen internt og norsk reiselivsnæring, sier medeier i NAC, Nina Kristine Madsen-Geelmuyden. Hun kom i januar tilbake til selskapet etter ett år hos shipping og finanshuset Astrup Fearnley. Tidligere i år ansatte også selskapet Magnus Christoffer Gundrosen som ny salgssjef. Gundrosen utgjør hovedtyngden av salgsteamet sammen med to reiselivsstudenter fra Høgskolen i Kristiania. Totalt er NAC 10 ansatte fordelt på kontorene i Svolvær og Oslo.

 Inne i en utviklingsfase

NAC er inne i en spennende utviklingsfase, både når det gjelder antall prosjekter, ansatte, bærekraft, leverandørnettverk, distribusjon og geografisk nedslagsfelt. Med ny kompetanse om bord ser vi frem til en enda større grad av profesjonalisering av en fremtidsrettet virksomhet, sier Fredrik Geelmuyden, som er medeier sammen med Eide og Madsen-Geelmuyden. Vi har stor tro på nordnorsk reiseliv fremover avslutter han.

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.