16.09.2021  |  TEAM

Fra Globetrotter til Lofotværing

Mathilde Sæthre blir del av Norwegian Adventure Company sitt lokale vertskap i det arktiske nord og Nord-Norge med base ved selskapets hovedkontor i Svolvær, hvor hun skal jobbe som prosjektleder.

Vi er stolte over at en så kompetent ressurs som Mathilde vil være del av vårt team for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for selskapets gjester, sier daglig leder i NAC Jim Eide.

jim-eide_daglig-leder-nac.jpg – Norwegian Adventure Company

Lofotværing siden 2018

Mathilde har en bachelor i Kreativ markedsføring fra Høyskolen Kristiania med et utvekslingsår fra RMIT Universitas i Melbourne, samt at hun har studert fotografi i Danmark og tatt vinkurs på Kulinarisk Akademi. Hun har siden 2018 bodd og arbeidet i Lofoten med hotel- og restaurantdrift i Henningsvær på blant annet Fiskekrogen og Tobiasbrygga. 

Hun er opprinnelig fra Eidsvoll, og er en selvutnevnt ferieplanlegger og opplevelsesjunkie som har fartet overalt i verden på jakt etter nye utfordringer, uforglemmelige øyeblikk, og autentiske opplevelser. Det var først da hun flyttet fra Oslo til Lofoten at suget på den store verdenen slapp taket. 

Jeg har gått fra å være Globetrotter til Lofotværing. Det sier mye om hva verdens vakreste øyrike har å by på, sier Mathilde med et bredt smil.

mathilde-1.jpg – Norwegian Adventure Company

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.