09.02.2023  |  Ledersamling - styreseminar - workshop - firmatur

Opplev smaken av Vesterålen

Legg neste strategisamling, ledermøte eller workshop til unike Kvitnes gård med NAC, og sørg for at selskapet, ledergruppen eller avdelingen får en opplevelse i 2023 som styrker samhold, trivsel og bygger en sterk kultur.

Kvitnes - et unikt sted å samles

På Kvitnes gård får du roen, innsikten og smakene som vekker troen på at natur er verdt å verne om. Vi tilrettelegger for unike måltidsopplevelser, vandring, fjordturer og aktiviteter som skjerper sanser og appetitten. En unik ramme for gode samtaler enten det er ledergruppen, styret eller selskapet som samles.

Fra Norgesmester til nordnorsk fjordtarm

Kjøkkensjef Halvar har jobbet på flere av Norges beste restauranter. Bagatelle.Palace Grill. Ylajali og Arakataka. Han er Norgesmester og har vært på kokkelandslaget. Men han ville noe mer og flyttet hjem til Sigerfjorden. På Kvitnes gir han autentisk og kompromissløst innhold til måltidsopplevelsen. 

Vesterålen - vilt og vakkert

 Vesterålen kan skilte med de vakreste fjorder som Trollfjorden og Raftsundet, Møysalen, Dronningruta og en rekke karibiske strender. Et eldorado for padling, fjellturer og vakre naturopplevelser. Likt som Lofoten, bare uten alle folkene. Kombiner naturopplevelser med den særegne roen og en samling på Kvitnes gård.

Hyperlokal og bærekraftig

Gled dere over de hyperlokale matopplevelsene på Kvitnes gård, servert både innendørs og ute. Alt tuftet på en enorm respekt for råvarene, maksimal ressursutnyttelse og kretsløpsperspektiv i alt som gjøres. Velkommen til en hyperlokal og bærekraftig opplevelse!

Give back Kvitnes

Vi tror på å skape meningsfulle opplevelser ved å bidra. Ønsker dere å være med å gi noe tilbake til stedet dere besøker? På Kvitnes gård er det uendelige mengder med arbeid som til enhver tid venter, og NAC tilrettelegger for at de gruppene som ønsker det, får være med å bidra med luking, planting, måking, rydding, dyrestell eller mating av dyrene ut fra sesong og hva som trengs. Bli med å gi noe tilbake!

Vi sparer deg for tid og energi

Vi sparer deg for tid og energi gjennom kvalitetssikring og profesjonell prosjektledelse og tilrettelegging av helhetlige arrangementer, ledersamlinger, workshops og firmaturer. Og vi sikrer deg inspirerende dager og faglig og sosialt påfyll i 2023. Vi ser frem til å gi deg smaken på Vesterålen.

Vil du bli kontaktet?

Vil du bli kontaktet av oss for gjennomføring en en firmaturkonferanse, ledersamling, styremøte eller workshop? Vi sparer dere for tid og energi og skaper opplevelser i nord dere ellers ikke ville hatt. Ta kontakt med oss i dag!

Du finner oss her: +47 22 55 60 50 I Info@norwegianadventurecompany.com I www.nac.as

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.