26.09.2023  |  Svalbard, Oslo, Bergen Trondheim, Bodø, Lofoten eller Vesterålen

Book årets julebord!

Samle firma, styret, avdelingen eller ledergruppen til årsavslutning og julebord, og planlegg et ekte førjulseventyr!

Julebord i i hovedstaden - Oslo

Ønsker dere å samle firma til førjul- og årsavslutning i hovedstaden? NAC tilrettelegger for unike arrangement tilpasset ulike grupper og bedrifter på små, intime lokasjoner, til store arrangement og event. Vi finner de unike stedene, underholdningen, matopplevelsen og skaper en fantastisk avslutning i Oslo - Norges mest pulserende juleby!

Julestemning på Svalbard

Vi hjelper deg med å sette sammen en unik julebordsopplevelse, for alle typer bedrifter og grupper med det arktiske nord og Kyst-Norges unike kvaliteter som ramme. Hva med eksotiske Svalbard? Et julebord på Svalbard er betyr en stressfri opplevelse utenom det vanlige. 

Urban førjulshygge i Bodø 

Legg årets julebord til Norges Europeiske kulturhovedstad i 2024, Bodø. Her får dere urban førjulshygge - midt i naturen! Kortreiste matopplevelser, besøk på mikrobryggeri eller nordlysjakt og vind i håret venter dere i Nordlandshovedstaden.

Trondheim er julebyen

Trondheim er Norges hot spot når det kommer til kulinariske og kulturelle opplevelser. Her finner du også et av Nordens største julemarkeder, restauranter i verdensklasse og en rekke, særegne førjulsopplevelser. Hit kan dere ta toget for å oppleve julestemning med historisk sus på fantastiske Britannia Hotel, og kombinere oppholdet med særegen julsestemning på Røros, musikkopplevelser eller galleribesøk.

Eventyrlige Ramme gård

Kun 35 minutter utenfor Oslo finner du eventyrlige  Ramme gård, hvor vi kan samle styret, avdelingen eller hele bedriften til et fantastisk arrangement med julemiddag på Ramme restaurant. Alt økologisk fra egen gård, med fantastisk lysvandring på eiendommen og med mulighet til å oppleve Munchs verdenskjente arbeider i Rammes underjordiske billedgalleri. 

Førjulseventyr i Henningsvær

Du trenger ikke å reise til utlandet for å oppleve koselige julemarkeder og god førjulsstemning. Senk skuldrene og finn frem til den magiske stemningen på førjulseventyret i Henningsvær, som byr på en helt unik atmosfære og en kulturopplevelse.

Jul på Kvitnes gård

På Kvitnes gård finner du roen, innsikten og smakene som vekker troen på at natur er verdt å verne om. Her i Vesterålen får du en julebordsopplevelse som skjerper sansene og appetitten. Gled dere over de hyperlokale matopplevelsene, alt tuftet på en enorm respekt for råvarene, maksimal ressursutnyttelse og kretsløpsperspektiv i alt som gjøres. Kvitnes gård er en unik ramme for gode samtaler enten det er ledergruppen, styret eller selskapet som samles.

Vil du bli kontaktet?

Vil du bli kontaktet av oss for gjennomføring en en firmatur, konferanse, ledersamling, styremøte eller workshop? Vi sparer dere for tid og energi og skaper opplevelser i nord dere ellers ikke ville hatt. Ta kontakt med oss i dag!

Du finner oss her/ +47 22 55 60 50 / Info@norwegianadventurecompany.com

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.