30.09.2022  |  Aktiv konferanse, strategi- og ledersamling og workshop

Skap en bærekraftig konferanse

Her er 8 ideer til inspirerende konferanser og workshops med litt mindre fotavtrykk.

8 tips til et mer bærekraftig event

Legg din kommende konferanse, workshop, ledersamling eller salgsmøte til det arktiske nord og Nord-Norge, og gjør det til en annerledes og litt mer bærekraftig opplevelse.

Norwegian Adventure Company

1. Bærekraftige aktiviteter

Velg en bærekraftig aktivitet utenfor konferanserommet. I Lofoten kan du bli med på Lofotens Seaweeds bærekraftsopplevelse med tang og taresanking og lære med om hvilken rolle tang og tare har for havets økosystem.

Norwegian Adventure Company

2. Lokale matopplevelser

Velg lokalmatopplevelser, kortreiste måltider og festmiddag med lokale råvarer. Tilby kjøttfri meny en av dagene, og spør etter hyper-lokale matopplevelser som fokuserer på bærekraftige måltider produsert med et kretsløpsperspektiv og null matsvinn.

Norwegian Adventure Company

3. Reis kollektivt

Tør å tenke annerledes og ta toget! Hva med en workshop som starter på Nordlandsbanen og fortsetter med elektrisk fergetur? Eller en tur fra Narvik over Riksegrensen med Arctic Train? Ved å senke tempoet og reise litt saktere oppstår det tid til refleksjon.

Norwegian Adventure Company

4. Valg av destinasjon

Velg en bærekraftig destinasjon som har forpliktet seg til å jobbe systematisk og aktivt med bærekraft. Du kan også forsøke å legge arrangementet til tider av året hvor det ikke er så mange gjester på stedet og bidra med postive, lokale ringvirkninger av arrangementet ditt.

Norwegian Adventure Company

5. Lokale kulturopplevelser

La programmet for konferansen eller workshopen inneholde fine, lokale kulturopplevelser fra stedet du besøker. Kunst, forestillinger, musikalske eller kunnskapsbyggende aktiviteter.

Norwegian Adventure Company

6. Bærekraftig overnatting

Sov godt på et overnattingssted som er miljøsertifisert, velg økologiske frokostalternativer og bidra selv med å benytte deg av overnattingsstedenes bærekraftispraksis på sjeldnere rengjøring av rom og håndklær.

Norwegian Adventure Company

7. Et arrangement for alle

Sørg for å tilgjengeliggjøre arrangementet for alle, og forsøk å kartlegge og tilrettelegge behov for deltakere med funksjonsnedsettelser eller andre særbehov.

Norwegian Adventure Company

8. Gi noe tilbake

Legg inn tid til å delta på en aktivitet som gir noe tilbake til stedet du besøker. Bidra med søppelplukking, ta med deg søppel dere ser ute på tur hjem, og bidra der dere kan.

Vil du bli kontaktet?

Vil du bli kontaktet av oss for gjennomføring en en firmatur, konferanse, ledersamling, styremøte eller workshop? Vi sparer dere for tid og energi og skaper opplevelser i nord dere ellers ikke ville hatt. Ta kontakt med oss i dag!

Du finner oss her/ +47 22 55 60 50 / Info@norwegianadventurecompany.com

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.