Betingelser

Denne avtalen beskriver og regulerer generelle vilkår mellom Norwegian Adventure Company AS (NAC / vi) som reisearrangør, og den / de som inngår avtale med NAC i henhold til bestillingsbekreftelse (gjest). Avtalen kan gjelde både enkeltprodukter og pakkereiser. Legg merke til at spesifikke vilkår for cruise-relaterte produkter er beskrevet i eget kapittel.

Generell informasjon

NAC (reisearrangør)

Norwegian Adventure Company (NAC), Skolegata 6, N-8300 Svolvær, organisasjonsnummer 991941495, er ansvarlig for alle bookinger og transaksjoner som gjøres gjennom selskapets nettside, bookingløsning eller ved betaling av tilsendt faktura fra NAC. Som selger står NAC ansvarlig overfor gjesten for det denne har krav på i henhold til avtalen. Som arrangør har NAC plikt å sende skriftlig bekreftelse på bestillingen til gjesten, samt andre nødvendige reisedokumenter. NAC har kun ansvar for reisen som beskrevet av NAC. Skulle avtaler skje mellom tredjepart og kjøper, skal avtalen gjøres skriftlig. Alle kundedata oppbevares etter norsk lov og ingen personlige data vil bli solgt videre til en tredjepart. 

NAC sine underleverandører (tredjepart)

NAC er ansvarlig for at underleverandører får betalt for det gjesten har bestilt gjennom NAC. Underleverandører er ansvarlige for sin del av programmet, herunder omfattende forsikringer, tillatelser, utstyr, sikkerhetsvurderinger, bemanning og annet, og for å overholde de til enhver tid gjeldende lover og regler som får anvendelse for underleverandøren.

Level 2

Level 2 content

Level 2.1

Level 2.1 content

Level 2.2

Level 2.2 content

Tabell

Tabell

Tabell

123

432

32412

23112

324

3124

Proud sponsors

Chaqwa – Norwegian Adventure Company partner
Coca Cola – Norwegian Adventure Company partner
Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.