Corporate events

Opplev noe unikt, nært og ekte!

Legg ditt neste corporate event til vår egen arktiske bakgård i fantastiske Nord-Norge, like fint sommer som vinter, og kun  2 timer fra Gardermoen flyplass til du er midt i den nordnorske naturen. Vi fletter sammen opplevelser, fag og relasjonsbygging, og holder i hele eventet fra planlegging til gjennomføring og oppfølging.

Ta med medarbeidere eller kunder på en opplevelse for livet, og skap felles historier som blir limet i hverdagen når man er tilbake på jobb.  Vår erfaring er at kommunikasjon og gruppedynamikk blir noen helt annet når man er borte fra kontoret, og enda sterkere ute i vakker natur med felles opplevelser. Vi har spesialisert oss på å designe og levere skreddersydde opplevelser tilpasset våre kunders personlighet, behov og budsjetter, hvor vi i fellesskap finner frem til den opplevelsen som passer for din gruppe eller bedrift.

Henningsvær

One size does not fit all

Vi har selv jobbet mange år i privat næringsliv og det offentlige som ledere og kjøpere av opplevelser og arrangement, og de ti siste årene som produsenter av tilsvarende, vi vet derfor hvor listen skal ligge for en profesjonell gjennomføring og uforglemmelig opplevelse. Vi skreddersyr rammeverk på unike destinasjoner;

Ledermøter, styremøter, strategimøter

Kundeturer, firmaturer, incentivturer

Konferanser, seminarer, events

The devil is in the details

Våre prosjektledere og vertskap jobber sammen med deg for å skreddersy opplevelsen og arrangementet, og følger deg i hele prosessen fra oppstart til evaluering. Du har ett kontaktpunkt, og vi er ditt lokale vertskap og bindeleddet mot andre leverandører som sikrer at detaljene faller på plass. Vi er svært opptatt av millimeter presisjon og vet at det «the devil is in the details», og setter derfor vår ære i å skape superfornøyde gjester som kommer tilbake for sin neste opplevelse. Dette er suksesskriteriet vårt!

Be om tilbud