Skreddersøm

Opplev noe unikt, nært og ekte!

Litt flåsete sagt, men glem Island, Riga, Barcelona eller for den saks skyld det mest opplagte i egen by! Legg neste års kick-off, salgsmøte, kundetur eller konferanse til en skjult perle i eget land, og ta med dine ansatte eller kunder på en opplevelse for livet. Vår erfaring er at kommunikasjon, gruppedynamikk og løsningsorientering blir noen helt annet når man er borte fra arbeidsplassen, og enda sterkere ute i vakker natur med felles opplevelser. Vi har spesialisert oss på å designe og levere skreddersydde opplevelser tilpasset våre kunders personlighet, behov og budsjetter, hvor vi i fellesskap finner frem til den unike opplevelsen som passer for din gruppe eller bedrift.

Henningsvær

One size does not fit all

Vi har selv jobbet mange år i privat næringsliv og det offentlige som kjøpere av opplevelser og arrangement, og de ti siste årene som produsenter av tilsvarende, vi vet derfor hvor listen skal ligge for en profesjonell gjennomføring og uforglemmelig opplevelse. Vi skreddersyr unike rammeverk for blant annet; ledermøter, strategimøter, salgsmøter, kundeturer, incentivturer, events, konferanser og seminarer.

The devil is in the details

Våre prosjektledere og vertskap jobber sammen med deg for å skreddersy opplevelsen og arrangementet, og følger deg i hele prosessen fra oppstart til evaluering. Du har ett kontaktpunkt, og vi er ditt lokale vertskap og bindeleddet mot andre leverandører som sikrer at detaljene faller på plass. Vi er svært opptatt av millimeterpresisjon og vet at det «the devil is in the details», og setter derfor våre ære i å skape superfornøyde gjester som kommer tilbake for sin neste opplevelse. Dette er suksesskriteriet vårt!

HENNINGSVAER-BERGANS-CAMPLOFOTEN-7575

Be om tilbud