Ambassadørprogram

Være vår ambassadør? 

Vi søker Local Ambassadors og Active Ambassadors – er det deg? Norwegian Adventure Company søker etter ambassadører som vil assosieres med opplevelsesproduktene våre, og som kan hjelpe oss å formidle personlige og lokale opplevelser fra områdene vi opererer i.

Er du opptatt av naturopplevelser i eget land? Erfaren skikjører eller akkurat startet? Aktiv turgåer eller næringslivsleder med passion for aktiv livsstil? Så lenge du digger naturopplevelser, aktiv livsstil, har energi, er sosial og er blid på tur kan du være rette ambassadør for Norwegian Adventure Company og våre opplevelsesprodukter Arctic Haute Route og Arctic Ski & Sail.

Om Arctic Haute Route og Arctic Ski & Sail

Arctic Haute Route er antagelig verdens fineste toppturseilas. Turen går mellom Lofoten og Tromsø, og byr på noe av det vakreste vi har av norsk natur og kystlinje, og kanskje enda viktige, noen av de beste fjellene nord for Polarsirkelen for toppturer og frikjøring. Ruten kan gjennomføres som Ski & Sail eller Hike & Sail om bord på en av våre båter, eller som en Road Trip langs kysten med minibuss hvor man bor på våre partnerhotell. Dette er en opplevelsesreise utenom det vanlige, enten som en tur på tre netter og tre skidager med skikjøring fra fjell til fjærestein om bord i båtene – Lofoten (Svolvær), Andørja, Senja, og Kvaløya (Tromsø).  Vi seiler til små pittoreske fiskevær og lokalsamfunn, opplever storslagen natur og går urørte fjellsider der vi setter førstesporet. Eller, som en road trip som tar en uke, samme rute men kystveien. Vi har også utviklet tre fantastiske destinasjonsprodukter om bord på vår egen yacht, den 150 fot store MS Sjøveien – Arctic Ski & Sail Lofoten, Lyngen eller Svalbard.

Hvem er vi på jakt etter? 

Local Ambassadors

Du bor i Lofoten, Andørja, Senja, Lynge, Svalbard eller i Tromsøområdet, og er masse på toppturer i ditt nærområde gjennom vinter- og vårsesongen.

Active Ambassadors

Du er næringslivs- eller mellomleder med passion for aktiv livsstil, som har meldt deg på Arctic Haute Route 2018 eller en av våre Arctic Ski & Sail seilaser, og som gleder deg til toppturseilas i Nord-Norge.

Hva forventer vi av våre ambassadører? 

Det er fint om du kan et av følgende; filme, fotografere eller skrive. Vi ønsker at Arctic Haute Route ambassadører skal fronte opplevelsene på en positiv måte.

Hva får du tilbake?

Gratis deltagelse til deg og en venn på DNs Live samling i Oslo konserthus 14.11.2017, samt gratis deltakelse på Arctic Haute Route – Clean Up (fly til Bodø må dekkes selv) hvor vi reiser med MS Gamle Salten fra Bodø – Lofoten i september 2018 for å rydde deler av strandsonen i Lofoten. Vi vil i tillegg premiere ambassadører som gjør en god jobb med fett stash fra våre outdoor partnere; Norrøna, Mammut, Dynafit, osv. Alle våre ambassadører vil i tillegg bli utstyrt med Arctic Haute Route produkter og får muligheten til å være profil for en av Norges mest spennende opplevelseselskap og opplevelsesprodukter.

Bli med – søk her!

Kan dette være noe for deg eller en du kjenner? Send din søknad til ninakristine@norwegianadventurecompany.com Søknaden må inneholde følgende:

  1. Hvorfor ønsker du å være ambassadør, samt om du er Local – eller Active Ambassador
  2. Link til dine sosiale medier (har du ikke dette, forklar på hvilken måte du kan dele Arctic Haute Route og Arctic Ski & Sail (Lofoten, Lyngen, Svalbard) toppturopplevelser).
  3. Hvor lenge har du drevet med toppturer?  Her er det ingen krav til erfaring.
  4. På hvilken måte tror du at du best kan bidra i en ambassadørrolle?
  5. Har du skrevet, fotografert eller filmet noe tidligere?
  6. Andre ting du evt. ønsker å fortelle oss.

 

Vi GLEDER oss til å høre fra DEG:)

Hilsen

Norwegian Adventure Company

Nina Kristine Madsen-Geelmuyden

Eventyrer og daglig leder