Helge Finanger – aktiv ambassadør

HR direktør på topptur

Helge Finanger, mannen med Norges hviteste solbriller på bildet, er HR direktør i IT konsulentselskapet Embriq. Han er i tillegg en aktiv klatrer og toppturentusiast, som bruker mye av fritiden i fjellet på fine turer hvor han jakter nye linjer og pudder, enten med venner eller kollegaer. Helge er en av våre aktive ambassadører, og har vært med på flere av våre turer sammen med kollegaer i Embriqs toppturgruppe.

Felles historier

Helge forteller at Embriq er opptatt av å tilrettelegge for aktiv livsstil for selskapets kollegaer, enten det gjelder felles trening, aktiviteter og turer til inn – og utland. Disse aktivitetene skaper felles historier og samler oss på en helt unik måte, som man ikke får til på jobb. Vi er på tur sammen i flere dager i vakker natur, og opplever fantastisk skikjøring nord for Polarsirkelen, henger ut om kveldene og spiser god mat og har fine samtaler. Vi etablerer et fellesskap og gode minner som vi kan hente frem når vi er tilbake på jobben, og vi kjenner hverandre bedre slik at vi lettere kan løse felles utfordringer i hverdagen. Vi bruker også dette aktivt når vi rekrutterer nye talenter sier han avslutningsvis.

Du kan sende helge en e-post på helge.finanger@embriq.no, om du ønsker å spørre han om hvordan han organiserer dette internt.