Arctic Marcialonga

Marcialonga Arctic Ski Race

Bli med på verdens vakreste skimaraton i Bodø!

5 (10)

Fra 12 900,- p.p.

SKIMARATON

Opplev Arctic Marcialonga!

Lyst til å oppleve en helt spesiell vinteropplevelse? Bli med NAC på en unik langhelg i Bodø, der det beste av alt er nøye utvalgt for deg! Vi kombinerer spektakulære Arctic Marcialonga skimaraton med spennende aktiviteter, overnatting med god standard, lokale kultur- og matopplevelser og guider deg gjennom en eventyrlig helg, full av nordnorske opplevelser.

Dra med firma, ledergruppen, kollegaene, vennegjengen eller partneren og bli med oss på et helt spektakulært skimaraton; nord for polarsirkelen med nordnorske fjellkjeder, fjorder og lokalt publikum som skaper stemning. I 2024 etablerer arrangøren av det ikoniske ialienske skiløpet Marcialonga et søsterløp og en skimaraton i Bodø. Herdu opplever du spektakulær, nordnorsk, natur, fjorder og et helt unikt skiarrangement, lokale kultur- og kulinariske opplevelser og en tettpakket langhelg, nord for polarsirkelen!

Vi tilrettelegger et helhetlig program med opplevelser og aktiviteter, deltakelse i Arctic Marcialonga for mosjonister og erfarne langrennsløpere, og tilbyr concierge og skreddersøm for de gruppene som ønsker et eget VIP opplegg.

Ønsker du et skreddersydd VIP opplegg for firma eller vennegjengen?

Ta kontakt med oss! info@nac.as eller ring oss på +47 22 55 60 50

Base Bodø
Språk Engelsk / norsk
Ferdighetsnivå For mosjonister til erfarne langrennsløpere
Varighet 4 dager, 3 netter
Gjester Individuelle og grupper
Dato 7-10. mars 2024
Frokost og to middager inkludert Lokale matopplevelser fra regionen
Pris Fra 12 900,-
Ikke inkludert Flybilletter, alkohol og mineralvann, enkelte måltider
Betalingsbetingelser Se vilkår
Hva er inkludert?

Dette er inkludert i prisen!

Varighet 4 dager
Overnatting 3 netter
Ribtur til Saltstraumen
3 frokost og 3 middager
Busstransport
Vertskap fra NAC
Afterski og lavvofest i verdens største lavvo
Art walk og guiding
Sauna
Startnummer

Opplev Arctic Marcialonga, verdens råeste skimaraton!

Arctic Marcialonga Ski Race

8 gode grunner til å dra

Norwegian Adventure Company

Arctic Marcialonga nord for polarsirkelen

Omkranset av majestetiske fjell, fjorder og et variert løypenett er Arctic Marcialonga, italienske Marcialongas søsterløp nord for polarsirkelen.

Norwegian Adventure Company

Ski in -ski out

På Arctic Marcialonga har du fem minutters gangavstand fra hotellet til startområdet. Verdens eneste skimaraton med ski in og ski out fra hotellet!

Norwegian Adventure Company

Via ferrata, champagneria & sjokolade

Om du vil oppleve Bodøs luftige Via ferrata, og et besøk på Bodøs hyggelige Champagneria med lokalt produsert og prisbelønnet sjokolade, hjelper vi deg med booking av dette.

Norwegian Adventure Company

Bo sentralt med fantastisk utsikt

Bodøs hoteller har en unik plassering med fantastisk utsikt mot fjord og fjellene rundt. Bo direkte på brygga på brygga og utsikt mot innseilingen til Bodø havn eller Norges mest sjarmerende småbåthavn.

Norwegian Adventure Company

Kule opplevelser og aktiviteter

Med NAC blir det kunnskapsrik guiding, Art walk og gatekunst, og ribtur til verdens sterkeste tidevannsstrøm Saltstraumen. I tillegg er det mulighet for å booke konsert i Stormen kulturhus, besøke Norsk Luftfartsmuseum eller guidet nordlystur.

Norwegian Adventure Company

Lokale matopplevelser

Vi er opptatt av lokale matopplevelser fra regionen. Du vil besøke tre håndplukkede restauranter hvor det serveres ferske råvarer fra Bodø og Salten regionen og Nord-Norges unike spiskammers.

Norwegian Adventure Company

Sauna, bading og sky-bar

Fantastisk badstue opplevelse i Bodø havn, nyt utsikten i Bodø spektakulære sky-bar og sosial og hyggelig stemning uavhengig av om du reiser alene, med kjæresten, kollegaene eller vennegjengen.

Norwegian Adventure Company

Tilrettelegging og vertskap fra NAC

Arctic Maricalonga er for alle. Vi i NAC tilrettelegger for sømløs deltakelse, Bodøs flotteste aktiviteter og severdigheter, startnummer på rennet og tilrettelegging for en helhetlig opplevelse; før, under og etter rennet.

Destinasjon

Bodø og Nord-Norge

Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Bodø

Plassert på en halvøy omkranset av fjorder, fjell og ikke langt fra Norges nest største isbre, Svartisen, er Bodø et eldorado og godt utgangspunkt for å utforske aktive naturopplevelser; som toppturer, nordlys, fiske, verdens sterkeste malstrøm, nordnorske fjell og fjorder!

I tillegg til naturopplevelsene finner du kulinariske fristelser, nordlys, utsikt over havet, fjellene og byen. Vi drar på RIB-tur til eventyrlige Saltstraumen med innlagt havørnsafari på veien, vandretur til Keiservarden, byvndring og Art walk. Vi ønsker at du skal få nyte det beste av matopplevelsene som Bodø har å by på. Champagne- og sjokoladesmaking. Kortreist ost og lokalt. I tillegg til en folkefest og et spektakulært skimaraton nord for polarsirkelen.

Bodø er forøvrig europeisk kulturhovedstad i 2024 og kan by på nasjonal luftfartshistorie, spennende nordnorske kunstutstillinger og gode shoppingmuligheter.

Utforsk Bodø

Opplevelser for eventyrlystne – Norwegian Adventure Company
Bodø

Opplevelser for eventyrlystne

Har du lyst til å oppleve mer enn kun selve Arctic Marcialonga og Bodø? Det er også mulig å kombinere Arctic Marcialonga med to netter i Lofoten i etterkant av skirennet. Ta kontakt med oss i NAC så skreddersyr vi dette for dere.

Utforsk Lofoten - Henningsvær - Svolvær

Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Program

Dag 1

Ankomst, innsjekk, badstue & Skybar

Velkommen til verdens mest spektakulære skimaraton og eventyrlige opplevelser i Bodø! I dette fantastiske landskapet er det mye å utforske, dette blir en helg tettpakket med opplevelser! Vertskap fra Norwegian Adventure Company vil møte deg ved innsjekk kl.15:00 og være tilgjengelig 24/7 gjennom ditt opphold. Startnummer, praktisk informasjon rundt rennet vil bli gitt ved ankomst.

Programmet starter kl 17:00. Vi har base på ett av de sentralt plasserte sentrumshotellene, som ligger rett på bryggekanten med gangavstand til både flyplass og alle severdigheter. TIl og med start og mål for skimaraton har du i 5-10 minutters gangavstand! Ankommer du tidlig, passer det fint med en rusletur rundt i byen som har flere spennende butikker, gallerier, veggkunst og hyggelige lunsjsteder.

Vi starter programmet midt i Bodø sentrum, med sauna og bading på Bodøs mest sentralt plasserte badstue. Derfra fortsetter vi til en av byens Sky-barer hvor du får panoramautsikt over Vestfjorden, Saltenfjorden og Børvasstindene. Bodøs berømte og vakre fjellrekke som omkranser byen. Deretter blir det apertif i skybaren og middag på en av Bodøs lokale restauranter og byens beste utsikt!

Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Program

Dag 2

RIB-tur og forberedelser

Rib-tur til Saltstraumen og forberedelser til Arctic Maricalonga!

Etter en deilig frokost står RIBen og vår erfarne guide fra en av våre lokale samarbeidspartnere klare til å la deg oppdage Bodø og Salten regionen fra sjøsiden! Dette er en eventyrlig tur hvor vi får med oss guiding rundt byens historie, geologien i området, og bakgrunn rundt Saltstraumens enestående kvaliteter som verdens sterkeste malstrøm. Vi passerer flere småøyer med karibiske strender, utforsker Saltenfjorden og holder utkikk etter både hval og ørn på veien. Det er gode sjanser for å komme tett på dyrelivet på denne turen.

Etter turen er det tid for avslapning, forberedelser, shopping eller tur til norsk Luftfartsmuseum der du kan se på Norges sivile og militære samlinger innen norsk luftfart. For de som deltar på Arctic Marcialonga mer for hyggen enn for de personlige rekordene, kan du denne ettermiddagen gjøre deg kjent med flere av Bodøs severdigheter på egenhånd, eller innom Bådin ølbryggeri og smake på det lokale ølet?

Det blir middag på en av byens kjente restauranter senere på kvelden. Vi lover nytelse og asiatisk smaksmeny denne kvelden! Ønsker du å oppleve nordlyset er det det flere muligheter. Vi hjelper deg med å booke en tur.


Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Program

Dag 3

Arctic Marcialonga Ski Race

Endelig er dagen her! Vi starter med en god frokost og kan enkelt spasere fra hotellet de fem minuttene det tar å komme til startområdet. Dette blir naturopplevelse, folkefest og en opplevelse for livet! Etter målgang vil vi samles i Rensåsparken i verdens største lavvo hvor vi spiser og hygger oss sammen med andre renndeltakere fra hele verden. Deretter blir det tid til avslapning på hotellet før festmiddag på Bodøs beste restaurant!

Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Marcialonga Arctic Ski Race – Norwegian Adventure Company
Program

Dag 4

Via ferrata og hjemreise

Vi har kommet til siste dag på turen, og om du ønsker å oppleve den spektakulære Via Ferrataen i Bodø, kan dette bookes via NAC. Foretrekker du en rolig dag i byen, kan du rusle en tur og titte innom byens lokale gallerier. Vi kan også legge opp et smaksbesøk på byens anerkjente champagneria & pâtisserie. Her venter vertskapet på deg med den perfekte kombinasjon av bobler, bakverk, prisbelønt sjokolade og lokalt øl, og byr på lokale historier.


Ramsalt hotell

Her bor du rett på kaikanten med utsikt over innseilingen til Bodø havn, og med umiddelbar nærhet og 5 minutters gangavstand til start-området, registrering, smøre fasiliteter, butikker, restauranter og barer. Ramsalt er et av Bodøs nyeste hoteller, med hyggelig lobbybar, restaurant med nydelig havutsikt,  treningssenter og alle fasiliteter for å kunne være en god base under Arctic Marcialonga.

Rom og priser

På Ramsalt Hotell kan du velge mellom følgende romkategorier

Romkategori Beskrivelse Pris per person
Dobbeltrom standard Dobbeltrom på 19 kvadratmeter er godt utformet. Rommene er møblert med en dobbeltseng på enten 160 eller 180 cm, skrivebord, stol og TV. Badene er utstyrt med dusj og hårføner. Rommet kan også fås som Twin, med to enkeltsenger på 90 cm. 12 900,-
Enkeltrom standard Dette er de samme rommene som dobbeltrom standard, men priset som enkeltrom. 15 900,-
Dobbeltrom Superior Superior dobbeltrom har nydelig utsikt over havet eller fjellene rundt Bodø. Her har du utsikt gjennom store vindusflater mot havnen og deler av byen. Rommene er fordelt på ca 22 kvadratmeter, og møblert med 160 eller 180 cm seng. Det inneholder også arbeidspult, stol, kaffemaskin, ekstra puter i sengen og ekstra badartikler (bodylotion og conditioner). 14 900,-

Book Arctic Marcialonga

Arctic Marcialonga og oppleve det beste av Bodø!

Fra 12 900,- per pers
3 netter på hotell
3 middager
Guidet RIB-tur
Sauna
Anmeldelser

Dette sier de reisende!

Selma Lie

"An amazing adventure - in every way: The skiing, the scenery, the food, and the atmosphere. Highly recommended!"

5
21.03.2019
Rolf Zimmermann

"Jeg har vært deltager på flere årganger av Camp Lofoten. Nina og Fredrik er perfekt vertskap og har gjort hver eneste camp til et minne for livet. Dette er et “must” for alle som digger skikjøring i episk natur og hyggelig selskap."

5
09.04.2018
Elm

"Exellent randonne experience!"

5
30.03.2019
Nina Kristine

"Camp Lofoten ble på alle måter “a life changing experience”."

5
27.03.2010
Erik Flågan

"Topp!"

5
30.03.2019
Martin Waaler

"Absolutely fantastic ski, food and cabin accommodation. Should be on everyone’s bucket list."

5
04.04.2019
Jacob Aars-Rynning

"An amazingly beautiful and well organized tour in magnificent scenery and wonderful surroundings - recommended!"

5
22.04.2019
Rudolf Galligani

"Veldig bra opplegg og syns spesielt at vertskapet gjør en imponerende jobb"

5
22.04.2019
Torstein Heen

"Epic adventures, fantastic hostes!"

5
17.04.2010
Jens M Jørgensen

"Best camp ever. Every thing went good, guide was profesional, Food was exelente, the People was fantastic, wether was super , i will be back"

5
17.04.2010

Proud sponsors

Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.