Arctic Hunt & Sail

Arctic Hunt & Sail på egen klassisk yacht

Opplev den fantastiske høstjakten langs Atlanterhavskysten i Nord-Norge. Vårt Arctic Hunt & Sail cruise tar deg til de fineste øyene langs Finnmarkskysten, Troms eller Vesterålen for rype- og småviltjakt. Du seiler og bor om bord i den klassiske yachten MS Sjøveien. Skipet ble bygget i 1964 i Bergen og total renovert i 2017/2018,  er 144 fot (44 meter), og svært rommelig med store og eksklusive lugarer med alle fasiliteter, hyggelig lounge område, og masse uteplass på dekk. Du leier hele båten som har 8 dobbeltlugarer med eget bad og toalett for 12 gjester. Båten er satt opp med 1 jakt guide og 6 mannskap inkludert egen kokk.

Jaktturer fra fjære til fjell – rype og småvilt

Ta med vennegjengen, familien eller kolleger på en fantastisk jaktopplevelse i det høye nord med vårt Arctic Hunt & Sail cruise, for tre, fire, eller syv dager med rype- og småviltjakt nord Polarsirkelen. Her venter storslagen natur i havgapet, øyer uten andre jegere, dype fjorder, spisse fjell og en natur som tar pusten fra deg. Vår egen kokk serverer alle måltider med nydelig og kortreist sesongbasert mat fra regionen. Kun 12 gjester, 1 guide og 6 mannskap skaper en intim atmosfære og fleksibel logistikk.

Finnmark, Troms og Vesterålen

Alle seilaser er private charter og du leie hele båten for 12 gjester. Vår lokale guide skreddersyr turen sammen med dere, enten langs Finnmarkskysten, Troms kysten eller i Vesterålen. Turen starter i områder der det er enkel adkomst med fly, med utgangspunkt i Alta, Tromsø eller Harstad, før vi kaster loss og seiler ut i den fantastiske Nord-Norske høst naturen langs Atlanterhavskysten.

Flyplassene ligger kun 15-30 minutter med taxi eller buss fra havnene. Vi tilrettelegger reiserute, pakkeliste og detaljert program i forkant avreisen.

Kontakt for charter

Lokal jaktguide

Vår guide planlegger turen med dere i forkant, og involverer gjestene i alle turvalg og driver aktiv kunnskapsoverføring på turene. Våre jaktturer foregår på øyene langs kysten av Finnmark, Troms eller Vesterålen og vi jakter rype og småvilt. Våre jaktturer starter 10. september over varer til midten av oktober.

MS Sjøveien deck plan

Sjøveien har 8 dobbeltlugarer og kapasitet til 12 gjester: 2 store dobbeltlugar med dobbeltseng på øvre – og hoveddekk, 2 dobbeltlugarer med enkeltsenger og utvendige vinduer på hoveddekk, og 4 dobbeltlugarer med enkeltsenger og utvendig kuøye på nedre dekk. Alle lugarer har eget toalett og dusj. Båten har et stort lounge område / messe på øvre dekk for servering og sosialt, samt plenty med plass på dekk og styrehuset er åpent for gjester for en kaffe og slarv med kapteinen. For raskt å tendre gjestene til land har vi to hurtiggående Zodiac ribber ombord.

Cabin and deck plan Sjøveien

Lugarer og salong

Magiske Nord-Norge på MS Sjøveien for jaktturer fra fjære til fjell med vennegjengen

Kontakt for charter

  • Lugarer: 8 dobbeltlugarer med toalett
  • Kapasitet: 12 gjester, 1 guide, 6 crew, fullpensjon
  • Områder: Finnmark, Troms, Vesterålen (etter avtale)
  • MS Sjøveien: 44 meter lang og 8 meter bred
  • Varighet: Onsdag-søndag, søndag-onsdag, eller ukesturer
  • Hunder: Hunder kan bringes ombord
  • Inkluder: fullpensjon, jaktlisens, guide
  • Pris: 3 dager – kr 26.000,- pr person i dobbellugar, og 4 dager – kr 32.000,- pr person i dobbeltlugar
Kontakt for charter