Om oss

Velkommen skal du være!

Norwegian Adventure Company er drevet av lidenskapelige opplevelsessamlere med lang fartstid fra næringslivet i Norge og utlandet. Vi erfarer daglig at meningsfylte møter mellom mennesker på spektakulære steder i naturen, faktisk gjør noe med både den enkelte deltager og gruppedynamikken. Felles opplevelser utenfor arbeidsplassen blir limet i hverdagen.

Vi har selv erfart at enkle utfordringer over tid kan bli til irritasjon, som skaper støy i maskineriet på arbeidsplassen. Dette blir fort satt i et annet lys på en skitur, padletur eller foran et bål på en øde strand, og det som før virket veldig vanskelig lar seg lett løse gjennom god dialog, som man dessverre ikke setter av nok tid til i en hektisk hverdag. Langsom tid og gode felles opplevelser utenfor kontorveggene, setter ofte ting i et nytt lys og gir perspektiv, hvor målet blir tydelig og veien farbar.

Kontakt

  • > Norwegian Adventure Company AS
  • > Telefon: +47 22556050
  • > E-post: info@norwegianadventurecompany.com
  • > Adresse: President Harbitz gate 4, 0259 Oslo
  • > Avdelingskontor: Bodø, Ramsalt
  • > Organisasjonsummer: 998 283 752

Vi er et familiedrevet selskap som sammen med vårt nettverk av guider og eventyrere, har gjort dette til vår livsstil. Vi har lang næringslivserfaring og turrvante, og har snust frem det vi mener er perlene i Nord-Norges skattekammer av natur, opplevelser og unike destinasjoner. Vi syr sammen opplevelser som kombinerer faglige temaer med fantastiske opplevelser som bygger felles historier. Vi har i tillegg samlet et knippe positive og kompetente mennesker i vårt nettverk, som sammen med oss utgjør vårt vertskap, og håper du vil gjøre ditt neste corporate event eller opplevelsesreise sammen med oss. Velkommen skal du være!

Våre eventyrere:

Nina Kristine Madsen-Geelmuyden


nina-kristine
(1979, Bodø)
Managing Director/ Adventurer
Nina Kristine vokste opp i nord men bor i sør, og lengter tilbake til naturen, stedene og menneskene i det høye Nord. Nina Kristine har mastergrad i energiledelse og økonomi fra Universitetet i Nordland og MGIMO Universitetet i Moskva og spansk fra Complutense universitetet i Madrid. Hun har jobbet for NUPI, Eksport utvalget for fisk i Madrid (internship), åtte år i Olje og Energidepartementet (OED) og to år som VP Communications for Bulk Infrastrukture. Hun startet Norwegian Adventure Company sammen med Fredrik i 2012, for å bruke mer tid på å være ute i naturen og skape begeistring og fantastiske opplevelser for andre eventyrere. Nina-Kristine er en topptur entusiast som elsker å slite oppover fjellsider og helst med hav på begge kanter, for så å sette den perfekte linjen ned mot fjæresteinene. Om sommeren elsker hun å gå i fjellet eller windsurfe i havgapet. Hun er daglig leder i dag Norwegian Adventure Company.

Mobil: +47 41 16 07 56
E-post: ninakristine@norwegianadventurecompany.com

Fredrik Geelmuyden


fredrik
(1968, Oslo)
Adventurer/ Eventyrer
Fredrik vokste opp i Oslo, en søring som forelsket seg i dobbelt forstand i nord. Naturen, stedene og menneskene. Han har økonomiutdannelse fra University of Bradford i England, lang erfaring som leder i en rekke internasjonale IT og rådgivingsselskap. I 2004 gjorde han en helomvending og flyttet til Hemsedal, hvor han byttet ut dress og Armani briller til Gore-Tex og goggles og begynte å jobbe for SkiStar. Siden den gang har han startet kommunikasjonsbyrået MANITU (2006), opplevelseselskapet Norwegian Adventure Company med sin venn og kjæreste Nina Kristine. (2 I Manitu har han jobbet med med strategisk kommunikasjon for bla. SkiStar, Monster, NICE, Rubicon, Feelgood, Destinasjon Hemsedal, TV 2, Alpinco, Visit Geilo mv. Fredrik er en lidenskaplig frikjører, klatrer og windsurfer som har jaget bratte fjellsider, pudder og vind hele livet. I 2012 startet han Norwegian Adventure Company sammen med Nina Kristine for å bruke mer tid på å være ute i naturen og skape begeistring for andre eventyrere.

Mobil: +47 97 75 55  78
E-post: fredrik@norwegianadventurecompany.com