Om oss

Velkommen skal du være!

Norwegian Adventure Company er drevet av lidenskapelige opplevelsessamlere med lang fartstid fra næringslivet i Norge og utlandet. Vi erfarer daglig at meningsfylte møter mellom mennesker på spektakulære steder i naturen, faktisk gjør noe med både den enkelte deltager og gruppedynamikken. Utfordringer, konflikter og irritasjon som skaper støy i maskineriet på arbeidsplassen, blir fort satt i et annet lys når man snakker om dette ute i naturen, og det som før virket veldig vanskelig lar seg lett løse. Eller på den annen side, når man setter av litt langsom tid utenfor kontorveggene for å diskutere mulighetsbilde og hvordan gripe dette.

Kontakt

  • Norwegian Adventure Company AS
  • Telefon: +47 22556050
    E-post: info@norwegianadventurecompany.com
    Adresse: President Harbitz gate 4, 0259 Oslo
    Avdelingskontor: Bodø, Ramsalt
    Organisasjonsummer: 998 283 752

Vi er et kjerne-team på tre personer, som sammen med vårt nettverk av guider, crew og eventyrere, har gjort dette til vår livsstil. Vi har lang turefaring og har snust frem det vi mener er perlene i Norges skattekammer av natur, opplevelser og unike destinasjoner. Vi syr sammen opplevelser som kombinerer faglige temaer med fantastiske opplevelser som bygger felles historier. Vi har i tillegg samlet et knippe positive og kompetente mennesker i vårt nettverk over hele landet, som sammen med oss utgjør vårt vertskap, og håper du vil gjøre ditt neste event eller opplevelsesreise sammen med oss. Velkommen skal du være!

Våre eventyrere:

Nina Kristine Madsen-Geelmuyden


nina-kristine
(1979, Bodø)
Managing Director/ Adventurer
Nina Kristine vokste opp i nord men bor i sør, og lengter tilbake til naturen, stedene og menneskene i det høye Nord. Nina Kristine har mastergrad i energiledelse og økonomi fra Universitetet i Nordland og MGIMO Universitetet i Moskva og spansk fra Complutense universitetet i Madrid. Hun har jobbet for NUPI, Eksport utvalget for fisk i Madrid (internship), åtte år i Olje og Energidepartementet (OED) og to år som VP Communications for Bulk Infrastrukture. Hun startet Norwegian Adventure Company sammen med Fredrik i 2012, for å bruke mer tid på å være ute i naturen og skape begeistring og fantastiske opplevelser for andre. Nina-Kristine er en topptur entusiast som elsker å slite oppover fjellsider og helst med hav på begge kanter, for så å sette den perfekte linjen ned mot fjæresteinene. Om sommeren elsker hun å gå i fjellet og ta frem sti sykkelen, eller windsurfe med Fredrik ute i havgapet. Hun leder i dag Norwegian Adventure Company.

Mobil: +47 41 16 07 56
E-post: ninakristine@norwegianadventurecompany.com

 

Fredrik Geelmuyden


fredrik
(1968, Oslo)
Adventurer/ Eventyrer
Fredrik vokste opp i Oslo, en søring som forelsket seg i dobbelt forstand i nord. Naturen, stedene og menneskene. Han har økonomiutdannelse fra University of Bradford i England, lang erfaring som leder i en rekke internasjonale IT og rådgivingsselskap. I 2004 gjorde han en helomvending og flyttet til Hemsedal, hvor han byttet ut dress og Armani briller til Gore-Tex og goggles og begynte å jobbe for SkiStar. Siden den gang har han startet kommunikasjonsbyrået MANITU (2006), opplevelseselskapet Norwegian Adventure Company med sin venn og kjæreste Nina Kristine (2012), og kommunikasjons og innholdsproduksjons selskapet Storylounge (2017). I Manitu og Storylounge har han jobbet med med strategisk kommunikasjon for bla. SkiStar, Monster, NICE, Rubicon, Feelgood, Destinasjon Hemsedal, Destination Lofoten, TV 2, Alpinco, Visit Geilo mv. Fredrik er en lidenskaplig frikjører som har jaget bratte fjellsider og pudder hele livet. Når det ikke er noe snø å spore, er det løping, klatring eller windsurfing langt ute i havgapet som gjelder. I 2012 startet han Norwegian Adventure Company sammen med Nina Kristine for å bruke mer tid på å være ute i naturen og skape begeistring hos andre mennesker.

Mobil: +47 97 75 55  78
E-post: fredrik@norwegianadventurecompany.com

Børge Kvinge

Adventurer/ Eventyrer

Børge er født i Tromsø, vokst opp på Sandnes men levd meste parten av sitt voksne liv i Oslo. Han har lang kommersiell leder erfaring fra Sport- og reiselivsbransjen. Har jobbet i flere år som Salgssjef i Nike og 10 år som Daglig leder i Puma. De siste årene som salgssjef i Hurtigruten. Han har også jobbet mye med internasjonal distribusjon og merkevare bygging, og vært bosatt i USA i korte perioder. Utdannet økonom fra BI. Børge har vært en frilufts entusiast i hele sitt liv, tidligere aktiv alpinist, og med flere hundre fallskjermhopp i bagasjen. Han trives best på tur på høye fjell i Norge eller utlandet og har satt sine ben både i Antarktis, Sør Georgia, Kilimanjaro og hvert på utallige turer til Alpene. Er han ikke på tur et eller annet sted i verden sees han ofte i fjellene rundt Hemsedal i dyp pudder snø, eller på vei opp en topp eller i alpinanlegget. Eller med ryggsekk og fjellstøvler i Jotunheimen. Hans siste hobby er stisykling, enten på fatbike eller enduro sykkel. Utstyrsboden inneholder mye leketøy for aktiviteter sommer og vinter. I følge Børge er Norge verdens best bevarte hemmelighet og han skal nå bidra til at Norwegian Adventure Company kan tilby verdens beste aktive opplevelser i Norge.

Mobil: +47 90 08 38 08
E-post: borge@norwegianadventurecompany.com