Om oss

Norwegian Adventure Compay er et ledende opplevelse og explorer cruise selskap med kontorer i Oslo og Bodø, og ble startet av Nina Kristine Madsen-Geelmuyden og Fredrik Geelmuyden i 2012. Vi er et familiedrevet selskap, som sammen med vårt nettverk av guider og eventyrere har gjort dette til vår livsstil.  Vi utvikler og produserer våre egne opplevelseprodukter i det arktiske Nord-Norge som kombinerer; fantastisk natur, skreddersydde opplevelser, lokal kultur & historie, og kulinarisk fra regionen. Våre opplevelser legger til rette for at mennesker med samme pasjon finner sammen på tvers av alder og kjønn, og er inkluderende og sosiale arenaer, hvor vi sammen med våre gjester skaper minnerike opplevelser og nye vennskap. Mange av våre gjester forteller oss når de er med på våre turer, at fordelen med å være få gjester ombord i våre båter, er at man blir kjent med alle og får den gode one big happy family følelsen. Det ELSKER vi å høre!

Kontakt

Norwegian Adventure Company AS

Telefon: +47 22 55 60 50

E-post: info@norwegianadventurecompany.com

Adresse: President Harbitz gate 4, 0259 Oslo

Avdelingskontor: Bodø, Ramsalt

Organisasjonsummer: 998 283 752

Medlem av Reisegarantifondet

Daglig leder

nina-kristine

Nina Kristine Madsen-Geelmuyden (1979) startet selskapet med Fredrik, har ansvar for den daglige operasjonen, samt markedsføring og kunderelasjoner. Hun vokste opp i nord men bor i sør, og lengter tilbake til naturen, stedene og menneskene i det høye Nord når hun ikke er der. Nina-Kristine er en toppturentusiast som elsker å slite oppover fjellsider, og helst med hav på begge kanter, for så å sette den perfekte linjen ned mot fjæresteinene. Om sommeren elsker hun å gå i fjellet eller windsurfe i havgapet. Nina Kristine har mastergrad i energiledelse og økonomi fra Universitetet i Nordland og MGIMO Universitetet i Moskva, og spansk fra Complutense universitetet i Madrid. Hun har jobbet for NUPI, Eksport utvalget for fisk i Madrid (internship), åtte år i Olje og Energidepartementet (OED), og to år som VP Communications for Bulk Infrastructure.

Mobil: +47 41 16 07 56
E-post: ninakristine@norwegianadventurecompany.com

Salg & agenter

fredrik

Fredrik Geelmuyden (1968) startet selskapet med Nina Kristine, og har ansvar for salg, agenter og kommersielle samarbeidspartnere. Han vokste opp i Oslo, en søring som forelsket seg i dobbelt forstand i nord, i naturen, stedene og menneskene. Fredrik er en lidenskapelig skikjører, klatrer og windsurfer som har jaget bratte fjellsider, pudder og vind hele livet. Han har økonomiutdannelse fra University of Bradford i England, og lang erfaring som leder i en rekke internasjonale IT og rådgivingsselskap. I 2005 gjorde han en helomvending og flyttet til Hemsedal, hvor han byttet ut dress og Armani briller med Gore-Tex og goggles, og begynte å jobbe for SkiStar, som han jobbet for i 12 år. Siden den gang har han startet kommunikasjonsbyrået MANITU (2008), og opplevelseselskapet Norwegian Adventure Company med Nina Kristine (2012). I Manitu har han jobbet med med strategisk kommunikasjon for bla. SkiStar, Monster, NICE, Rubicon, Feelgood, Destinasjon Hemsedal, TV 2, Alpinco, Visit Geilo mv.

Mobil: +47 97 75 55  78
E-post: fredrik@norwegianadventurecompany.com