Über uns

Norwegian Adventure Company

Wir erschaffen Tage, die in Erinnerung bleiben - ein Leben lang.

Die Norwegian Adventure Company (NAC) ist eine Abenteuer- und Entdecker-Kreuzfahrtgesellschaft mit Büros in Oslo und auf den Lofoten. NAC wurde 2012 von Nina Kristine Madsen-Geelmuyden und Fredrik Geelmuyden gegründet. Wir sind ein familiengeführtes Unternehmen, das zusammen mit unserem Netzwerk von Führern und Abenteurern die Leidenschaft für die nordnorwegische Natur und für das Abenteuer zu unserem Lebensstil gemacht haben.

Wir erfinden, entwickeln und produzieren unsere eigenen Abenteuer- und Erfahrungskonzepte im arktischen Nord-Norwegen, die eine Kombination sind au:

  • Fantastische Landschaft

  • Massgeschneiderte, aktive Abenteuer

  • Lokale Kultur & Geschichte

  • Kulinarische Erlebnisse aus der Region

  • Soziale Arena

Wir sorgen dafür, dass Menschen mit ähnlichen Interessen und Leidenschaften, unabhängig von Alter und Geschlecht, zusammenkommen und eine positive und gemütliche Atmosphäre geniessen können. Zusammen mit Ihnen, liebe Gäste, werden wir unvergessliche Erlebnisse und Tage erschaffen, an die Sie sich gerne zurückerinnern werden - vielleicht ein Leben lang.

Gehostet

in NAC

Jim Eide – Norwegian Adventure Company

Jim Eide

Geschäftsführerin

Jim kommt aus Helgeland, lebt aber seit fünfzehn Jahren auf den Lofoten. Er ist seit über 20 Jahren im Abenteuertourismus in Nordnorwegen tätig.
Jim ist der General Manager des Unternehmens mit Sitz in Svolvær und gehört zu unseren lokalen Gastgebern, die dafür sorgen, dass Sie unvergessliche Erfahrungen machen, an die Sie sich für den Rest Ihres Lebens erinnern werden.
Er ist auf Ski, Fahrrad und in den Bergen im schönsten Schärengarten der Welt aktiv und hat ein brennendes Herz für die nordnorwegische Küstenkultur, die er auf einzigartige Weise vermittelt.

Fredrik Geelmyuden – Norwegian Adventure Company

Fredrik Geelmyuden

Forretningsutvikling / medeier

Fredrik er fra Oslo men har hjertet sitt i nord. Han har drevet med opplevelsesturisme og explorer cruise siden 2002, og er en lidenskapelig skikjører, klatrer, og windsurfer, som har forelsket seg i Nord-Norge og hva region har å by på av naturgitte opplevelser og kultur. Fredrik har base ved vårt Oslo kontor, og er ansvarlig for forretnings- og produktutvikling samt internasjonalt salg.

Isabella Einarsen – Norwegian Adventure Company

Isabella Einarsen

Senior Prosjekt leder

Isabella er født og oppvokst i Lofoten. Bakgrunn og flere år innenfor salg- og markedsføring. Hun er en toppturentusiast med stor lidenskap for Nord - Norge og det unike hver destinasjon har å by på. Har ansvar for markedsføring, inspirasjon og er en del av det lokale vertskapet du møter på våre destinasjoner.

Nina Kristine Madsen - Geelmuyden – Norwegian Adventure Company

Nina Kristine Madsen - Geelmuyden

Partner/ medeier, Kommunikasjon og bærekraft

Nina Kristine kommer fra Bodø, har hjertet i nord, men bor i sør. Hun elsker skikjøring, fjellturer, vinterbading, windsurfing og det meste som handler om å være ute. Nina Kristine er medeier i NAC og er ansvarlig for kommunikasjon, bærekraft og samfunnsansvar. Hun har lang erfaring fra norsk næringsliv og har jobbet som kommunikasjonsdirektør tidligere i Astrup Fearnley og Bulk Infrastructure. Hun har også jobbet åtte år i Olje- og energidepartementet med fokus på letepolitikk og nordområdene.

Gorm Gunleiksrud – Norwegian Adventure Company

Gorm Gunleiksrud

Managing Director of Norwegian Adventure Guides

Gorm is the Managing Director of Norwegian Adventure Guides and certified mountain guide IFMGA through Nortind. He has extensive experience in professional guiding, avalanche training and other relevant, high-level safety training.

Norwegian Adventure Guides  – Norwegian Adventure Company

Norwegian Adventure Guides

Norwegian Adventure Guides (NAG) er et profesjonelt guideselskap og datterselskap av Norwegian Adventure Group. Selskapet har et nettverk av nærmere 40 sertifiserte tindevegledere fra inn- og utland, og driver med guiding i fjell, utdanning og føring på snø, fjell og is. Blant våre guider har vi også sertifiserte stisykkelguider og naturguider fra Universitetet i Tromsø. NAG jobber med utgangspunkt i Nord-Norge og har hovedfokus på områdene mellom Helgeland og Svalbard, men kan tilby guiding og skreddersøm av turer over hele Norge

Norwegian Adventure Guides

Mathilde Sætre – Norwegian Adventure Company

Mathilde Sætre

Prosjektleder

Mathilde har bodd og jobbet i Lofoten siden 2018, og elsker alt livet i Nord har å by på. Har i mange år jobbet med fotografi, service og innholds kommunikasjon. Som selvutnevnt ferieplanlegger, guide og opplevelses junkie vet hun hva som behøves for å skape uforglemmelige turer og opplevelser for de rundt seg. Hun jobber som prosjektleder og er en del av det lokale vertskapet i Nord.

"Creating days to remember" ist unsere Vision bei Norwegian Adventure Company.
Norwegian Adventure Company

8 gode grunner til å velge Norwegian Adventure Company

Norwegian Adventure Company

Vi kjenner Nord-Norge

Vi har over 15 års erfaring innen opplevelsesturisme og har lokal forankring!

Norwegian Adventure Company

Helhetlige opplevelser

Vi har mulighet til å skreddersy unike opplevelser som ivaretar logistikk, transport, overnatting og gode matopplevelser sammen med det viktigste; selve turen.

Norwegian Adventure Company

Utenfor turistløypa

Det finnes mange uoppdagede og urørte områder i nord. Med lokal forankring vet vi hvor!

Norwegian Adventure Company

Små grupper og sertifiserte guider

Gå på tur i små små grupper. Vi tilrettelegger både for nybegynnere, trenede- og erfarne turfolk.

Norwegian Adventure Company

Kvalitet og kunnskap

Vi har lang fartstid og gode referanser. God kunnskap og lokalt vertskap på hver destinasjon som kvalitetssikret hvert ledd i turen.

Norwegian Adventure Company

Boutique overnatting

Vi tilrettelegger for helhetlige opplevelser og tilbyr unike turer og boutique overnatting ved mange av våre destinasjoner.

Norwegian Adventure Company

Lokale matopplevelser

Vi ønsker at du skal oppleve det beste regionen har å by på, også på tallerken, og kjenner gode spisesteder eller tilbyr matopplevelser fra Arctic Adventure Cuisine.

Norwegian Adventure Company

Bli bergtatt

Nord-Norge er en unik destinasjon med fantastiske muligheter for en tur under nordlyset vinterstid eller i midnattsol sommerstid. Bli bergtatt!

Proud sponsors

Chaqwa – Norwegian Adventure Company partner
Coca Cola – Norwegian Adventure Company partner
Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Komm mit auf die Reise!

Abonniere unseren Newsletter für "the latest and greatest" innerhalb von Erlebnistouren.