Charter MS Nordstjernen

Opplevelses-cruise til Vestlandet eller Nord-Norge på et gammelt Hurtigruten skip

Ta med kunder, kollegaer eller den store vennegjengen på et opplevelses-cruise til Vestlandet eller Nord-Norge, med base ombord i det gamle Hurtigruten skipet MS Nordstjernen. Bygget i 1956 i Tyskland og oppkalt etter Stella Polaris – Nordstjernen, som gjennom tusener av år har hjulpet skipsførere å navigere. Hun ble totalrenovert og fredet i 2012 i samarbeid med Riksantikvaren, og fremstår i dag slik hun gjorde når hun ble sjøsatt for over 60 år siden.

Vi skreddersyr turen sammen med deg som kunde, og finner ut hvilken årstid, destinasjoner og opplevelser  som skal bli det neste eventyret.  Skipet passer til turer for bedrifter som skal skape en unik historie for sine medarbeidere og kunder, eller store vennegjenger som skal feire et jubileum. Vi kan enkelt kombinere faglig innhold med aktive opplevelser som toppturer på høsten eller vinteren, havfiske og hvalsafri, osv. Vi skreddersyr programmet og aktiviteten sammen me deg.

Rundfjellet

Dekkplan

Skipet er 291 fot  (88 meter) og er sertifisert for 450 passasjerer på dagstur og 110 passasjerer ved overnatting. Skipet har 60 lugarer med tilsammen 110 køyeplasser. Hun har fire dekk som i tillegg til lugarer inneholder restaurant, kafeteria, resepsjon og salonger. Med unntak av resepsjonen ligger alle fellesområdene for passasjerene (også utendørs) på samme dekk.

Dec plan 2

Lugarer

Lugarene er små og nostalgiske, og fremstår slik de var når båten ble bygget i 1956. Alle fasiliteter er hele, rene, og funksjonelle. Halvparten av luagarene har toalett og dusj, og resterende deler fasiliteter med nærliggende lugarer på gangen.

Lugarer

Fellesområder

Hyggelig restaurant hvor 100 gjester kan bespises, samt koselige salonger forrut og akterut med utsmykning av den kjente franske kunstneren Paul Gaugain.

Restaurant IMG_8463

Uteområder

Store uteområder på dekk som innbyr til utetid for å ta innover seg den fantastiske naturen vi seiler i, og et akterdekk som skapt for uforglemmelige afterskier.

IMG_9709

IMG_2878

Opplev magiske Nord-Norge på MS Nordstjernen –  toppturer, hvalsafari, nordslysjakt eller skreddersydde opplevelser

Skreddersøm

Vi tilrettelegger magiske dager med guider som tilpasser opplevelsene for alle ferdighetsnivåer, og serverer kortreist mat basert på lokale råvarer tilberedet av båtens kokker. På ettermiddagene etter turene, legger vi til rette for sosialt og hygge ombord eller i nærområdene; afterski, galleribesøk, SUP, havkajakk, rib safari, mv. Om vi er på tokt i Nord-Norge og er heldige, opplever vi det magiske nordlyset som danser samba med stjernene.  Vi lover spektakulær natur, fantastiske turer, lokal kultur, kulinariske opplevelser og mucho hygge. Vi garanterer et minne for livet!

Lofotveggen, Henningsvær

  • Info: Grupper på opp til 110 personer
  • Lugarer: 60 dobbeltlugaer, hvorav 30 med dusj & toalett
  • Områder: Lofoten, Andørja, Senja, Kvaløya, Lyngen, Steigen, Helgelandskysten, Sunnmøre, Sognefjorden eller skreddersøm til andre skjulte perler
  • Aktiviteter: Toppturer, hvalsafari, havfiske, nordlysjakt mm, som kan kombineres med havkajakk, rib safari, kullinariske opplevelser, galleribesøk, osv
  • Periode: September – mai
  • Tidsrom: Uke, langweekend, weekend
Be om tilbud